HBS & RH Beads kokemuksia

Sikarinpolttoon liittyvä välineurheilu tänne (humidorit, leikkurit, tupperdorit, jne... )

Valvoja: Lasse

HBS & RH Beads kokemuksia

ViestiKirjoittaja FinMaky » Ke Maalis 05, 2014 9:50 am

Nämä on nyt pitäneet humia kosteana tässä syksystä lähtien ja kokemuksia tässä.
300 sikarin 65% on ollut käytössä oskun taitavin pikku käsin kasaamassa humidorissa, sellainen kolmehyllyinen pieni mökki, harjakatto ja kaikki. Sisätilaltaan jotain pienen minibaarin luokkaa. Sikareita tuolla on ollut siinä reilun sadan kpl nurkilla pääasiassa omissa laatikoissaan. +muutama laatikko chicoseja.

Tuo on talvisaikaan liian pieni tähän humidoriin, mutta 2kpl passadoreja lisäksi, niin sain kosteuden riittämään. Tosin tila on haastava, erittäin kuivailmainen kerrostalohuone. Mutta kun kosteuttajia on tarpeeksi, niin tasaisena pysyy kosteus. 63% on lukenut mittarissa joka kerta tarkistaessani. Nyt kun ilmat ovat olleet 0 tienoilla, niin vedenkulutus on laskenut radikaalisti ja uskoisin tuon riittävän yksinäänkin.

Rakenteesta pari sanaa. Tuo on siis pleksilaatikko, jossa kyljet reijietty ja päällä isommat aukot, josta helppo kaataa vettä lisää päälle, mutta liika on lilkaa ja valuu sivun aukoista ulos, joten tehtävä harkiten, mutta on helppoa sinänsä, koska kaadettu vesi "hulahtaa" sisään, eikä jää "kellumaan" kuten esim passadoreissa. Mitään kiehumisilmiötä en ole saanut aikaan ja katsomalla sivusta näkee selvästi mikä on kosteuttajan vesitilanne.

Summa summarum: Toimii ja suosittelen.
FinMaky
 
Viestit: 163
Liittynyt: Ti Tammi 19, 2010 11:03 am
Paikkakunta: Helsinki

Palaa alueelle Tarpeisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa

cron