Mistä Purutupakkaa?

Sana on vapaa. Tänne voit kirjoittaa mitä vaan.

Valvoja: Lasse

Mistä Purutupakkaa?

ViestiKirjoittaja korstheeni » Ma Heinä 13, 2009 6:35 pm

Mistä mahtaa helpoiten saada tilattua/ostettua purutupakkaa? Netistä kaivelemalla esiin tuli oliver twist ja skoal merkit. Suomesta en ainakaan itse verkkomyynnistä löytänyt mitään ja itsellä ei ole luottokorttia käytössä kun ei muuten ole minkään näköistä tarvetta moiselle... onko mahdollisesti jokin sivusto mistä helposti saa tilattua? maksu paypalilla tai electroni/tilisiirto. Mielenkiinnosta haluaisin päästä kokeilemaan ja joku voi laittaa myös omakohtaiset kokemukset purutupakasta...
korstheeni
 
Viestit: 2
Liittynyt: Ma Heinä 13, 2009 6:18 pm

Re: Mistä Purutupakkaa?

ViestiKirjoittaja Leopold » Ma Heinä 13, 2009 8:58 pm

Purutupakoista en tiedä yhtään mitään, mutta ainakin saksalaisella Rajekilla näyttäisi olevan jonkin verran purutupakoita myynnissä.

http://www.rajek.de/shop2/index.php?cat ... bacco.html

Ollaan kavereiden kanssa joskus tilailtu tuolta tavaraa ja silloin tilauksen kanssa ei ollut mitään ongelmia. Minulla on nyt yksi tilaus menossa taas, eikä ainakaan vielä ole tullut mitään omituisuuksia vastaan. Pakettia odotellessa.

Maksutapana käytin tilinsiirtoa, Visaa tai muitakaan luottokortteja kun en omista.
"Die-die, man-things! Your doom has come!"
- Grey Seer Thanquol
Käyttäjän avatar
Leopold
 
Viestit: 170
Liittynyt: Ti Huhti 29, 2008 5:49 pm
Paikkakunta: Vantaa

Re: Mistä Purutupakkaa?

ViestiKirjoittaja korstheeni » Ti Heinä 14, 2009 12:49 pm

Itseasiassa itsekkin eilen urakalla nettiä kaivellessa löysin myös tuon sivun! oliver twist tehtaan kotisivuilta löytyi linkki... Ja sieltä on tavarat tulleet hyvin ilman ongelmia? millaisia lähetyslkuluja ovat pyytäneet? tuo on kyllä ensimmäinen hyvä paikka mistä voisi paketin laittaa tulemaan. Saksasta on muutenkin tullut paljon kaikkea maan ja taivaan väliltä tilattua, kun eu alueellakin ollaan niin on ollut nopeaa ja mutkatonta ainakin tähän asti tavoroiden saapuminen. Laitoin kyllä sukulaisille saksaan sähköpostia että onko tuota oliveria kaupoista saatavilla mutta epäilen... Kiitos vastauksesta!
korstheeni
 
Viestit: 2
Liittynyt: Ma Heinä 13, 2009 6:18 pm

Re: Mistä Purutupakkaa?

ViestiKirjoittaja Leopold » Ti Heinä 14, 2009 1:35 pm

Näillä kahdella tilauksella on postikuluja ollut n. 30e per paketti. Tosin tavaraa on molemmilla kerroilla ollut yli 2 kg, mikäli oikein muistan. Mielestäni jostain luin, että se pakettien lähtöhinta olisi jossain 9e tienoilla?

Tähän mennessä palvelussa ei ole ollut mitään moitittavaa. Tilaaminen onnistuu helposti ja sähköpostia tulee aina kun jotain uutta tapahtuu tilauksen suhteen (tosin osa sähköposteista on ollut saksaksi, osa englanniksi). Kamalasti en maasta taivaisiin uskalla vielä kehua kun tämä jälkimmäinen tilaukseni on vasta tulossa, mutta käsittääkseni tuo on ihan arvostettu liike alan harrastajien keskuudessa. Kaiken järjen mukaan se oma tilaukseni pääsee matkaan vielä tämän viikon puolella, joten kattellaan miten käy!
"Die-die, man-things! Your doom has come!"
- Grey Seer Thanquol
Käyttäjän avatar
Leopold
 
Viestit: 170
Liittynyt: Ti Huhti 29, 2008 5:49 pm
Paikkakunta: Vantaa


Palaa alueelle Vapaata puhetta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa