Ne muuut harrasteet

Sana on vapaa. Tänne voit kirjoittaa mitä vaan.

Valvoja: Lasse

Ne muuut harrasteet

ViestiKirjoittaja BlackWatch » Su Touko 22, 2011 3:36 pm

Nonni, kun nyt on sitte arvosteltu "innokkaaksi" ja "aktiiviseksi", niin pannaas taas uutta aihetta tulille.

Eli mitkäs on arvon foorumilaisilla ne muut harrastukset, jotka mitä useammin tämä Sikareiden kanssa puuhastelun syrjäyttää.

Aattelin, notta jos pisteettäs vaikka vaan kuvatuksia omista rojekteista yms., tekstiäkin jos haluuaapi kauheesti alkaa tarinoimaan. Monastihan se on niin että omia leluja ainaski kaverille pitää esitellä, miksei siis täälläkin :wink:

Itsellä ainakin tuli kaikki vähäkin liikenevä valuutta näihin allaoleviin sijoitettua(ja kovin julumetun suurista summistahan ei ole kysymys :roll: )

Kuva
ilimakko, cal. .22

Kuva
pienari

edit: Useemman tunnin kestäneen ratasession jälkeen ku iskee pöllin huuleen ja puhaltelee muutamat paksut sauhut, ai että... :sigge:
elämä on...
Käyttäjän avatar
BlackWatch
 
Viestit: 651
Liittynyt: To Huhti 14, 2011 10:32 pm
Paikkakunta: Yleisvika

Re: Ne muuut harrasteet

ViestiKirjoittaja noutti » Su Touko 22, 2011 3:41 pm

Siistit pyssyt. Melkein kakkasin housuihin pelosta ;>

Itselläni harrastukset pyörivät aktiivisessa bänditouhuilussa (http://www.myspace.com/thecelene) ja passiivisessa historian ja folkloristiikan lukemisessa. Välillä kihlatun kanssa lenkkeilyä, jotta kilot eivät kertyisi ;)
http://tupakkatarha.blogspot.com Tupakinkasvatusbloginipistecom.
Käyttäjän avatar
noutti
 
Viestit: 255
Liittynyt: Su Maalis 23, 2008 7:41 pm

Re: Ne muuut harrasteet

ViestiKirjoittaja Iivana » Su Touko 22, 2011 4:06 pm

Hyvä aihe, harmi vaan kun ei nyt ole mahdollisuutta ottaa kuvia. Mutta noh, kerrotaan silti.

Elikkäs, minulla on kaksi muuta "harrastusta" piipunpolton lisäksi.
Ensimmäinen on maalaaminen, kuvia tulee vielä joku päivä. Arvostamiani maalareita ovat mm. Albrecht Dürer, Rudolf von Alt, Eduard von Grützner, Arnold Böcklin sekä Adolf Ziegler. Heitä pyrin myös mahdollisimman tarkasti jäljittelemään, ainakin tyylillisesti. Moderni taide minuun ei uppoa, ei sitten yhtään.

Toinen harrastukseni on pienoisrautatiet. Tällä hetkellä olen väsäilemässä idyllistä eteläsaksalaista kaupunki/vuoristo -aluetta. Pienoisrautatiet haukkaavat helposti tunnin taikka pari perjantai-illasta. Onneksi samalla voi siemailla olutta ja nauttia piipusta.
Lähes viikoittain tulee tilattua uusia rakennuksia sun muita tähän suureen projektiini. Toivottavasti se vielä jonain päiväni olisi tällainen: http://www.youtube.com/watch?v=PN_oDdGmKyA

Niin, niitä kuvia tulee molemmista harrastuksista vielä, halusitte tai ette. :wink:
Käyttäjän avatar
Iivana
 
Viestit: 203
Liittynyt: Ma Huhti 04, 2011 8:45 pm

Re: Ne muuut harrasteet

ViestiKirjoittaja Sailor » Su Touko 22, 2011 5:12 pm

Enpä tiedä jos näin patalaiskana miehenä varsinaisesti mitään harrastan, mutta aikani kuluksi tykkään pakeltaa kaikennäköistä tarpeellista ja tarpeetonta puusta. Käyttöesineitä lähinnä. Tykkään myös päkeltää kaikennäköisten koneitten ja laitteitten kanssa, korjata jos on korjattavaa tai muuten vaan. Vanhempia moottoripyöriä olen aikoinani entisöinyt, vaan nyt noita on enää kolme, tai kaksi jotka vielä vähän vaatii säätämistä.
Luontoa valokuvailen aina kun iskee inspiraatio, nykyisin harvemmin, ja talvisaikaan pojan kanssa tuijotellaan tähtiä kaukoputkella.
Muuten istuskelen kirja kädessä ja piippu huulessa.
Jaa niin koiranpitoa (3 kpl) ja vaimonpitoa (1 kpl) tulee harrastettua päivittäin.

Nuorempana tuli harrastettua laitesukellusta mutta se muuttui työksi jossain vaiheessa. Karaten (Kobujutsu) parissa vierähti toistakymmentä vuotta, mutta nyt ei enää polvet kestä.
Käyttäjän avatar
Sailor
 
Viestit: 730
Liittynyt: To Loka 14, 2010 5:13 pm
Paikkakunta: Ååbu

Re: Ne muuut harrasteet

ViestiKirjoittaja Kumppari » Su Touko 22, 2011 5:20 pm

noutti kirjoitti:Itselläni harrastukset pyörivät aktiivisessa bänditouhuilussa (http://www.myspace.com/thecelene) ja passiivisessa historian ja folkloristiikan lukemisessa. Välillä kihlatun kanssa lenkkeilyä, jotta kilot eivät kertyisi ;)Ei mitään, täällä tavataan muutaman viikon kuluttua, tervetuloa soittelemaan :mrgreen: : http://www.klustermus.fi/

Harrastettua tulee moottoripyöriä ja autoja, historiaa, maantietoa ja kaikkea 60-70 lukuun liittyvää.
Luomun ja käsityöläisten ystävä!
Käyttäjän avatar
Kumppari
 
Viestit: 538
Liittynyt: Ma Heinä 20, 2009 1:41 am
Paikkakunta: Rauma

Re: Ne muuut harrasteet

ViestiKirjoittaja Botn » Su Touko 22, 2011 9:22 pm

Huh. Harrastaminen on addiktio. Taakse jääneitä harrastuksia on iso kasa jousiammunnasta lasketteluun sun muuhun...

Tällä hetkellä jäljellä ovat: Piiputtelu (ofc.), sarjakuvat, tietokoneet (rautapuoli enimmäkseen), pelaaminen, Frisbee golf, kaikenmaailman käsityöt (kultaseppä artesaani kun olen) ja tulinen ruoka/chili. Ennen muinoin no-life merkitsi miljardia eri harrastetta päällekäin, mutta nykyjään on pakko rajoittaa perheellistymisen myötä ja rahattomuuden takia... Ainiin! Harrastan myös LANpartyjen järkkäämistä ja touhuan niiden osalta PK -seudun tapahtumissa The Group Ry:n alla ja myös Assembly Orggina. Piiputtelu on uusin ja koukuttavin harrastukseni aikoihin, mutta harrasteesta taitaa tulla pikemminkin elämäntapa. Ennen olin verrattavissa laiskaan ADHD adrenaliininarkkari apinaan, mutta nykyään harrastan kaikkea leppoisaa, jossa mieli lepää.

Musiikki puolellakin olen väkertänyt projektejen parissa, mutta nekin ovat nyt vähän väsähtäneet. Kävin pitkästä aika kuuntelemassa YO-Talolla kunnon Jungle setit, kun Black Sun Empire oli keikalla, mutta sielläkin skenessä on itse pahuus, eli dub step, ottanut jalansijaa... BSE onneksi soitti setissään ainoastaan 4 zipaletta tuota edellämainittua sontaa, sai hakea juotavaa ja tupakoida samalla.

Jousiammunnan ajattelin ottaa takaisin repertuaariin, jahka löydän muilta harrasteilta aikaa/rahaa kunnostaa tuon Taljajouseni ja ampua kisalisennsin jossakin Tampereen seurassa.

//EDIT: Tuli muuten Blackwatchin ekasta postauksesta mieleen, että ammuntaa ihan aseilla harrastelin kaverini kanssa, kun häneltä noita pyssyjä löytyy. Nyt en ole liipasimesta vetäissyt aikoihin ja suunnittelin ottavani taas yhteyttä kaveriin, jos vaikka pääsisi radalle rynkyn ja haularin kera.
Käyttäjän avatar
Botn
 
Viestit: 606
Liittynyt: Pe Tammi 14, 2011 8:35 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Ne muuut harrasteet

ViestiKirjoittaja MarcusVonSaxberg » Ma Touko 23, 2011 1:39 am

Tällä hetkellä kuuluu harrastuksiin työnteko, piiputtelu/sikarointi ja ennenkaikkea pyöräily. Tavotteena olis että hommais jonkun ns. kunnon harrastuksen tuohon fillaroinnin rinnalle tässä kesän/syksyn aikana.

Joskus on tullut näitäkin kokeiltua: Jousiammunta(3v), Urheilusukellus (3v), VPK (2v), Judo (2v), jalkapalloa, Salibandyä siinä noita nyt on.
Kuva
No, we cannot tell you what this is like. You are the boss of your own senses! Taste, evaluate, determine and enjoy!!
Käyttäjän avatar
MarcusVonSaxberg
 
Viestit: 451
Liittynyt: Ke Elo 26, 2009 2:40 pm
Paikkakunta: Pori

Re: Ne muuut harrasteet

ViestiKirjoittaja Räyhäkäs » Ma Touko 23, 2011 8:35 am

Ruoanlaitto, chilinkasvatus. Yritän herätellä pyöräilyä henkiin.

Ja sitten on tämä jumalaton aikarosvo, tietämyskone ja internetit..
"Kansanterveyskeskustelun nykylinja alkaa muistuttaa erään rotuopin ja alastonvoimistelun nimiin vannoneen valtion linjauksia."

http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com
http://twitter.com/Rayhapetteri
Käyttäjän avatar
Räyhäkäs
 
Viestit: 777
Liittynyt: To Marras 19, 2009 8:35 pm

Re: Ne muuut harrasteet

ViestiKirjoittaja Johnnyboy » Ma Touko 23, 2011 9:44 am

x
Viimeksi muokannut Johnnyboy päivämäärä Pe Helmi 12, 2016 11:43 am, muokattu yhteensä 1 kerran
"Tupakointi lyhentää elämää - mutta onneksi vain loppupäästä"
Käyttäjän avatar
Johnnyboy
 
Viestit: 1600
Liittynyt: To Touko 19, 2011 8:36 am

Re: Ne muuut harrasteet

ViestiKirjoittaja Tomassino » Ma Touko 23, 2011 10:11 am

Urheilupuolen harrasteina toimivat aikido, uinti, vapaasukellus, punttisali ja satunnainen eräily.
Muita harrastuksia on lukematon määrä: perinnekäsityöt kuten puukkojen ja panssarien vääntö, historia, kalligrafia, piirrustus, pianonsoitto, tupangointi eri muodoissaan, ampumaratailu, elokuvien katsominen... ja lyhytelokuvia on tullut itse tehtyäkin. Olen minä sitten kokeillut laskuvarjohyppyä ja laitesukellustakin. Kirjahyllystä tuntuu löytyvän vähän joka alan perusteoksia..

Ja miten tähän aika riittää? No ei mitenkään. Uunokin aikanaan sanoi, että kun kuus tuntii valvoo ja kahteksantoista tuntii nukkuu, niin päivä on täys. Ei kertakaikkiaan jää yhtään vapaa-aikaa..
Kuva
*Vitolakritiikin lyyrinen Rocco*
Käyttäjän avatar
Tomassino
 
Viestit: 1189
Liittynyt: Ti Tammi 19, 2010 11:11 pm

Re: Ne muuut harrasteet

ViestiKirjoittaja AnonymousUser » Ma Touko 23, 2011 12:17 pm

Olen varmaan ainoa jalkapalloerotuomari täällä, jonkun sortin masokisti siis :? Lisäksi tulee vaelleltua (Suomessa ja muualla), ajettua maastopyörällä, talvisin pelattua koripalloa IV divarissa ja sitten vielä golfia, nykyään enää tosin muutaman kerran kaudessa.

Muihin harrastuksiin kuuluu viinit (+ lähinnä islay viskit), kahvi ja ruoka. Jonkun verran tulee kirjojakin luettua, enimmäkseen scifiä ja muuta "lohikäärmekirjallisuutta", välillä ihan asiakirjojakin. Pokeria tuli pelattua ennen enemmän, nyt pari kertaa kuukaudessa.

Aika paljon noita löytyy kun rupeaa miettimään, nytkin varmaan jäi puuttumaan jotain, mutta so not.
Viimeksi muokannut AnonymousUser päivämäärä Ma Touko 23, 2011 3:17 pm, muokattu yhteensä 1 kerran
AnonymousUser
 
Viestit: 34
Liittynyt: To Huhti 14, 2011 11:33 pm

Re: Ne muuut harrasteet

ViestiKirjoittaja Jaga » Ma Touko 23, 2011 1:13 pm

Siis mitä?! Onko porukalla muitakin harrastuksia kuin sikarointi ja tälle foorumille kirjoittelu?! :shock:

Minulla on sikareiden lisäksi on pääasiassa vain liikuntapainotteisia harrastuksia: pesäpallo, kuntosali, frisbeegolf, lastenvaunujen työntely ja muu satunnainen liikkuminen. Aika paljon vapaa-ajasta kuluu kahden alle nelivuotiaan lapsen "paimentamiseen", joten muu harrastustoiminta menee pääasiassa sen mukaan miten vapaa-aikaa löytyy. Onneksi kesällä on lämmintä ja valoisaa illallakin niin terassille ehtii sikaroimaan hyvin lasten ollessa höyhensaarilla. 8)
Sikaritalon foorumin ensimmäinen aatelinen, ystävien kesken Sir Jaga
Käyttäjän avatar
Jaga
 
Viestit: 2700
Liittynyt: To Tammi 10, 2008 1:29 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Ne muuut harrasteet

ViestiKirjoittaja Rässe » Ma Touko 23, 2011 2:47 pm

nyt tuli taas innostuttua tuosta kalastuksesta ihan tosissaan. sitä harrastanut pienen ikäni välillä vähän enemmän mutta yleensä vähän vähemmän. Kaikenlainen eräily kuuluu myös harrastuksiin ja sitten näille vastapainoksi soitan poikabändissä rumpuja. Nuo bändihommat nyt on vähän sellaisia että lähdetään poikien kanssa viikonlopuksi vaimokkeita pakoon ja soitetaan siinä juomisen ohessa. Juomisesta tuli mieleen taas yksi kiinnostuksen aihe, elikkäs viskit. Niitä olen tässä kanssa alkanut maistelemaan ja muutamia oikeita helmiäkin on jo osunut kohdalle. Ehkä siinä olisi meikäläisen tärkeimmät harrastukset.

Edit: Niin ja tietysti :piippu:
-Kyllä ihminen on viisas mies-
Rässe
 
Viestit: 22
Liittynyt: To Maalis 17, 2011 2:07 pm

Re: Ne muuut harrasteet

ViestiKirjoittaja Raakku » Ma Touko 23, 2011 3:57 pm

Minun harrastuksiin kuuluu tällä hetkellä piiputtelun lisäksi viherpeukalointi(tupakit&chilit), laulaminen bändissä,amerikanautot(4kpl) ja moottoripyörät(chopper/bobber).
Käyttäjän avatar
Raakku
 
Viestit: 136
Liittynyt: To Huhti 30, 2009 5:56 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Ne muuut harrasteet

ViestiKirjoittaja Kumppari » Ma Touko 23, 2011 8:52 pm

Unohtui mainita, että hieman tulee harrastettua LA-puhelimien kanssa touhuamista, juurikin tuli jutusteltua paikallisten harrastajien kanssa ehtoorinkulassa.

Ja myös se musiikki on lähelä kehoa.
Luomun ja käsityöläisten ystävä!
Käyttäjän avatar
Kumppari
 
Viestit: 538
Liittynyt: Ma Heinä 20, 2009 1:41 am
Paikkakunta: Rauma

Seuraava

Palaa alueelle Vapaata puhetta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron