Pikkaisen seetripaneelia

Foorumilaisten kauppapaikka, jossa käydään keskinäistä kauppaa.
Laita aloittaamasi viestiketjuun mahdollisimman paljon tietoa myytävästä tai ostettavasta artikkelista. Älä kauppaa virheellistä tuotetta ilman, että mainitset virheen laadusta. Laita riittävät yhteystiedot (esimerkiksi e-mail osoite/puhelinnumero), jotta kauppojen teko on mahdollista.
Laita ilmoitusketjun otsikkoon aina myydään, ostetaan, vaihdetaan, vuokralle tarjotaan tai vuokrata halutaan, esimerkiksi
M:, O:, V:, VT:, VH:
Kun olet saanut kaupat tehtyä, laita siitä ilmoitus aloittamaasi ketjuun.

Osto- ja myyntipalsta ei ole tarkoitettu liiketoiminnan harjoittamiseen. Mikäli olet kiinnostunut mainostamaan tai myymään tuotteita ja/tai palveluja palstan kautta, ota yhteys ja sovi asiasta http://www.sikaritalo.fi ylläpidon kanssa osoitteessa info@sikaritalo.fi

Valvoja: Lasse

Pikkaisen seetripaneelia

ViestiKirjoittaja LSF » La Huhti 03, 2010 1:38 pm

Voin myydä kuvissa näkyvää seetripaneelia pikkutarpeeseen, mulla on kahdeksan tuommoista kuvassa näkyvää lautaa. Sanotaan että vitosen metri + postikulut. Leikkaan mielelläni lyhyemmäksi (-> helpompi postittaa).

Laudan pinnassa lievästi siellä täällä joko vanhaa lakkaa tai lauta on puristanut pintaan jotain tms (=En ole asiantuntija). Itse olen hionut ne pois ja sama vaiva odottaa ostajaa - jos haluaa hioa, saahan ne jättääkin.

Laita yv.
Liitteet
1.jpg
2.jpg
**********
"We are such stuff
As dreams are made on;
and our little life Is rounded with a sleep."
(Shakespeare, the Tempest)
**********
Käyttäjän avatar
LSF
 
Viestit: 158
Liittynyt: Su Kesä 07, 2009 11:07 am

Palaa alueelle Ostan/myyn/vaihdan

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa