***Myyty*** M: Baaritiskihumi

Foorumilaisten kauppapaikka, jossa käydään keskinäistä kauppaa.
Laita aloittaamasi viestiketjuun mahdollisimman paljon tietoa myytävästä tai ostettavasta artikkelista. Älä kauppaa virheellistä tuotetta ilman, että mainitset virheen laadusta. Laita riittävät yhteystiedot (esimerkiksi e-mail osoite/puhelinnumero), jotta kauppojen teko on mahdollista.
Laita ilmoitusketjun otsikkoon aina myydään, ostetaan, vaihdetaan, vuokralle tarjotaan tai vuokrata halutaan, esimerkiksi
M:, O:, V:, VT:, VH:
Kun olet saanut kaupat tehtyä, laita siitä ilmoitus aloittamaasi ketjuun.

Osto- ja myyntipalsta ei ole tarkoitettu liiketoiminnan harjoittamiseen. Mikäli olet kiinnostunut mainostamaan tai myymään tuotteita ja/tai palveluja palstan kautta, ota yhteys ja sovi asiasta http://www.sikaritalo.fi ylläpidon kanssa osoitteessa info@sikaritalo.fi

Valvoja: Lasse

***Myyty*** M: Baaritiskihumi

ViestiKirjoittaja oka » Ma Heinä 15, 2013 2:29 pm

EDIT 16.7.: Humi on myyty.

Myyn käyttämättömän baaritiskihumin. Mitat: 46 x 24,5 x 24,5 cm. Humi on virheetön. Mukana ovat alkuperäiset kostuttimet ja oven avaimet.

Humi on siis käyttämätön, joten käyttökokemuksia humista minulla ei ole. Näitä arvon jäsenet osteskelivat muutaman kappaleen, käyttökokemuksia voi laittaa tähän ketjuun.

Ostin tämän viime talvena AnttiH:lta, mutta tälle ei sitten löytynytkään luontevaa paikkaa (akka, saatana, kielsi tuomasta sisään). Pyydän saman minkä maksoinkin: 50 euroa + mahdolliset toimituskulut. Humin pakkaus on sen verran tukeva, että tämän uskaltaa laittaa vaikka postiin.

Muutama kuva:

Kuva

Kuva

Kuva
Käyttäjän avatar
oka
 
Viestit: 541
Liittynyt: To Maalis 01, 2012 10:22 am
Paikkakunta: Tampere

Palaa alueelle Ostan/myyn/vaihdan

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa