M:Kuubalaista vintagea *MYYTY*

Foorumilaisten kauppapaikka, jossa käydään keskinäistä kauppaa.
Laita aloittaamasi viestiketjuun mahdollisimman paljon tietoa myytävästä tai ostettavasta artikkelista. Älä kauppaa virheellistä tuotetta ilman, että mainitset virheen laadusta. Laita riittävät yhteystiedot (esimerkiksi e-mail osoite/puhelinnumero), jotta kauppojen teko on mahdollista.
Laita ilmoitusketjun otsikkoon aina myydään, ostetaan, vaihdetaan, vuokralle tarjotaan tai vuokrata halutaan, esimerkiksi
M:, O:, V:, VT:, VH:
Kun olet saanut kaupat tehtyä, laita siitä ilmoitus aloittamaasi ketjuun.

Osto- ja myyntipalsta ei ole tarkoitettu liiketoiminnan harjoittamiseen. Mikäli olet kiinnostunut mainostamaan tai myymään tuotteita ja/tai palveluja palstan kautta, ota yhteys ja sovi asiasta http://www.sikaritalo.fi ylläpidon kanssa osoitteessa info@sikaritalo.fi

Valvoja: Lasse

M:Kuubalaista vintagea *MYYTY*

ViestiKirjoittaja EES » Ma Elo 05, 2013 8:43 pm

Kumpaakaan ei taideta enää valmistaa. Korjatkaa jos olen väärässä. Nyt "harvinaisuuksia" maistelemaan. Myynnissä koska ovat omaan makuun turhan mietoja.

10 kpl, Vegueros Seoane. *muoks, varattu 10 kpl*
Box code MAY00. Virosta.
Hinta 4,60e/kpl.
Nämä tuli 5x5 pahvilootissa Drinksun kautta. Sikarit otettu pois pahvilootistaan ja säilötty humissa vanhan sikarilaatikon sisällä jossa ei ole ollut samaan aikaan muita sikareita. Laatikossa ei myöskään ole säilötty muutakaan voimakastuoksuista ennen näitä joten ei pitäisi olla tarttunut ylimääräisiä makuja. Kaksi alkuperäistä 5 kpl:n boksia näyttäs olevan, että sellasen saapi mukaan mikäli sen 5 kpl ostaa.


10 kpl, Los Statos de Luxe Cremas. *muoks, varattu 10 kpl*
Box code ECD CCUN (1998 taisi olla ikä). CW.de:stä ostettu.
Hinta 2e/kpl.
Näitä säilytetty alkuperäisessä laatikossaan sellofaaniin yksittäispakattuina.

Mielellään minimiostoraja 5 kpl mikäli toimitustapa on postitus. Noutaa saa Joensuusta vaikka yksitellen. F2F voidaan tehdä kauppaa muistakin sikareista.

Yhteyttä yv:llä.
Käyttäjän avatar
EES
 
Viestit: 344
Liittynyt: Ti Elo 07, 2012 7:36 am
Paikkakunta: Joensuu

Palaa alueelle Ostan/myyn/vaihdan

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron