M: 2 x Peterson, Savinelli, italialainen käsintehty piippu

Foorumilaisten kauppapaikka, jossa käydään keskinäistä kauppaa.
Laita aloittaamasi viestiketjuun mahdollisimman paljon tietoa myytävästä tai ostettavasta artikkelista. Älä kauppaa virheellistä tuotetta ilman, että mainitset virheen laadusta. Laita riittävät yhteystiedot (esimerkiksi e-mail osoite/puhelinnumero), jotta kauppojen teko on mahdollista.
Laita ilmoitusketjun otsikkoon aina myydään, ostetaan, vaihdetaan, vuokralle tarjotaan tai vuokrata halutaan, esimerkiksi
M:, O:, V:, VT:, VH:
Kun olet saanut kaupat tehtyä, laita siitä ilmoitus aloittamaasi ketjuun.

Osto- ja myyntipalsta ei ole tarkoitettu liiketoiminnan harjoittamiseen. Mikäli olet kiinnostunut mainostamaan tai myymään tuotteita ja/tai palveluja palstan kautta, ota yhteys ja sovi asiasta http://www.sikaritalo.fi ylläpidon kanssa osoitteessa info@sikaritalo.fi

Valvoja: Lasse

M: 2 x Peterson, Savinelli, italialainen käsintehty piippu

ViestiKirjoittaja GFX » Su Heinä 16, 2017 6:48 pm

Myyn neljä piippua, piiput on listattu kuvauksineen alle. Kokeillaan josko nämä tekisivät kauppansa täällä eikä tarvitsisi ryhtyä listaamaan näitä eBayn puolelle. Olen puhdistanut kaikki piiput parhaani mukaan ja desinfioinut stemit. Valitettavasti nämä kaikki ovat maanneet käyttämättä kohta kaksi vuotta, siis myyntiin. Lähetyskulut lankeavat ostajalle, katsotaan yhdessä edullisin järkevä vaihtoehto. Yksityisviesti tavoittaa. Useamman piipun ostajalle voidaan luonnollisesti sopia ostoksista könttähinta ja piiput kulkevat yhdellä postimaksulla!

Kaikista piipuista löytyy lisäkuvia Dropboxista tämän linkin takaa.

***MYYTY***
[size=150]1. Peterson Racing Green Spray Silver Spigot B5, Date Code "C" = 1988

Ostin tämän upean, alunperin peribrittiläisessä Racing Green -klassikkovärissä olleen Petersonin hopeaspigotin uutena Prahasta kesällä 2014. Ilmeisesti vanhan kunnon Varsovan liiton aikana Slovakian puolella sijainneen piippukaupan tiedot ovat näkyvissä lisäkuvissa, laatikon päädyssä olevassa tarrassa. Piipun vihreä väri on käytön (lämpenemisen) myötä lähes kadonnut kokonaan ja siitä on enää häivähdys jäljellä kopan pohjassa. Yhdistettynä alta paljastuneeseen varsin kauniiseen ruskeaan perusväritykseen briaarin syihin paikoittain jäänyt tummunut vihreä väri antaa piipulle varsin arvokkaan, persoonallisen ja hienosti patinoituneen kokonaisilmeen. Piipun kokonaiskunto kopan kosmeettisesta muutoksesta huolimatta on erinomainen ja tämä onkin mielestäni heittämällä koko myytävän porukan paras poltettava. Kevyt ja tyylikäs spigotti hengittää hyvin, palaa kevyesti, kuivana ja viileänä ja on aavistuksen taivutetun mallinsa ansiosta erinomainen käteen. Lähetän piipun alkuperäisessä laatikossaan (jossa on prahalaisen piippupaavin erehdyksen vuoksi merkintä S80) sukkineen ja lappusineen. Hyvä yksilö, löytö!

[color=#008000]Hintapyyntö 90 €


***MYYTY** 2. Peterson Ashford XL13, Date Code "C" = 1988
Tämä myöskin uutena ostamani Petersonin ylemmän keskihinnan perussarjaa edustava Ashford on komea ja ryhdikäs bulldog (XL13), jonka kauniinvärisen briaarikopan täydentää tyylikäs Cumberland-värinen stemi. Kuten spigottikin, tämä Petersonin takuuvarmaa laatua ja käsityötaitoa edustava suoraselkäinen yksilö on varustettu hopeahelalla. Kuvien mukaisesti myös tämän kunto on erinomainen –piippua on poltettu vain muutamia kertoja. Myös tämän lähetän alkuperäisessä laatikossaan sukkineen ja lappusineen.

[color=#008000]Hintapyyntö 65 €


***MYYTY***3. Savinelli Silver 320 KS
Savinellin Silver-sarjan valmistus on lopetettu jossakin vaiheessa, joten näitä ei juurikaan näy myynnissä. Piippu on erinomainen matka- tai taskupiippu hieman vaatimattomamman kokonsa (pituus ~135 mm) puolesta, ja mukavan pyöreän ja paksuseinäisen apple-mallisen koppansa ansiosta se piiloutuu kämmeneen mukavasti. Kulhon rakenne takaa myös viileän käsituntuman. Erinomainen peli vaikka eräkaveriksi tai muuten vain mukaan kulkemaan. Kunto on tälläkin erittäin hyvä, katso kuvat!

Hintapyyntö 30 €


4. Italialainen käsintehty piippu (en tunnista leiman perusteella valmistajaa)
Tämän mielenkiintoisen, käsintehdyn laziolaispiipun olen ostanut vähän käytettynä ja huollettuna Vatikaanin nurkilla sijaitsevasta vanhasta piippuliikkeestä kesällä 2014. En kuollaksenikaan muista piipun valmistaneen herrasmiehen nimeä, mutta myyjä kertoi hänen vuolevan piippujaan jossakin Rooman lähistöllä melko lailla omissa oloissaan. Kauppias oli ostanut piipun suoraan valmistajalta itseltään, joten mistään kiertopalkinnosta ei tässäkään ole kyse. Malliltaan italialaisen tyylikäs suora egg, jonka kulhon paksuhkot seinämät takaavat viileän tuntuman. Erittäin tiiviisti istuva stemi on leveä ja litteä ja keventää reilunkokoisen pesän antamaa määrätietoista vaikutelmaa. Rustikoitu, erittäin miehekäs, käsintehty piippu. Kunto on myös tällä erinomainen kuten kuvista näkyy. Tämä käy pintakäsittelystään huolimatta mielestäni vaikka pukupiipuksi, sen verran tässä on sprezzaturaa!

Hintapyyntö 50 €
GFX
 
Viestit: 1
Liittynyt: Ti Elo 19, 2014 6:35 pm
Paikkakunta: Jyväskylä

Palaa alueelle Ostan/myyn/vaihdan

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron