M: Lisää humeja kaupan, Vol.2

Foorumilaisten kauppapaikka, jossa käydään keskinäistä kauppaa.
Laita aloittaamasi viestiketjuun mahdollisimman paljon tietoa myytävästä tai ostettavasta artikkelista. Älä kauppaa virheellistä tuotetta ilman, että mainitset virheen laadusta. Laita riittävät yhteystiedot (esimerkiksi e-mail osoite/puhelinnumero), jotta kauppojen teko on mahdollista.
Laita ilmoitusketjun otsikkoon aina myydään, ostetaan, vaihdetaan, vuokralle tarjotaan tai vuokrata halutaan, esimerkiksi
M:, O:, V:, VT:, VH:
Kun olet saanut kaupat tehtyä, laita siitä ilmoitus aloittamaasi ketjuun.

Osto- ja myyntipalsta ei ole tarkoitettu liiketoiminnan harjoittamiseen. Mikäli olet kiinnostunut mainostamaan tai myymään tuotteita ja/tai palveluja palstan kautta, ota yhteys ja sovi asiasta http://www.sikaritalo.fi ylläpidon kanssa osoitteessa info@sikaritalo.fi

Valvoja: Lasse

M: Lisää humeja kaupan, Vol.2

ViestiKirjoittaja kaarni » Ma Helmi 26, 2018 8:54 pm

Lisää humeja kaupan!

Ranskanmaalta vanha klassikko, Elie Bleu, joka ei nimeä tunne googleta, tämä koko edelleen valmistuksessa hintaan 1500 kieppeillä. Sisällä kaksi jakajaa. Tarjoa klassikosta! Kostuttimet löytyy, lasi/messinki.

Tyyliniekan valinta reissuun, Dunhillin matkahumi, tätä erää kroko ei voittanut, siisti, jonkin verran skraiduja tullimiesten kynsistä..

Saksanmaalta Vapaamuurarien sikariboksi, ilmeisesti messinki boksi, seetri sisus ja vanhaan Mercedeksellä opittuun tyyliin ootrattu puujäljitelmä ulkoisesti.
Viimonen Italialainen kirstu, sikareille/grappa laseille.
Hinnat tarjoten, ei hinnakiroissa muttei nyt ihan höpöhöpö hommiakaan..
Kiitos edellisistä kaupoista!

https://www.tori.fi/varsinais-suomi/Hum ... 8.htm?aw=1
Where's Pussy Galore?
kaarni
 
Viestit: 35
Liittynyt: Ke Tammi 21, 2015 11:32 am

Palaa alueelle Ostan/myyn/vaihdan

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron