M: *MYYTY* Savinelli Linea artisan -piippu

Foorumilaisten kauppapaikka, jossa käydään keskinäistä kauppaa.
Laita aloittaamasi viestiketjuun mahdollisimman paljon tietoa myytävästä tai ostettavasta artikkelista. Älä kauppaa virheellistä tuotetta ilman, että mainitset virheen laadusta. Laita riittävät yhteystiedot (esimerkiksi e-mail osoite/puhelinnumero), jotta kauppojen teko on mahdollista.
Laita ilmoitusketjun otsikkoon aina myydään, ostetaan, vaihdetaan, vuokralle tarjotaan tai vuokrata halutaan, esimerkiksi
M:, O:, V:, VT:, VH:
Kun olet saanut kaupat tehtyä, laita siitä ilmoitus aloittamaasi ketjuun.

Osto- ja myyntipalsta ei ole tarkoitettu liiketoiminnan harjoittamiseen. Mikäli olet kiinnostunut mainostamaan tai myymään tuotteita ja/tai palveluja palstan kautta, ota yhteys ja sovi asiasta http://www.sikaritalo.fi ylläpidon kanssa osoitteessa info@sikaritalo.fi

Valvoja: Lasse

M: *MYYTY* Savinelli Linea artisan -piippu

ViestiKirjoittaja Anaatti » Ma Huhti 23, 2018 11:42 am

Tupakointi on viime aikoina jäänyt huomattavasti vähemmälle, joten päätin karsia hieman tupakointivälineitä, tarkemmin siis yhden korkkaamattoman Savinellin Linea artisan -piipun.

Savinellin piipusta otetaan tarjouksia vastaan, stemmissä todennäköisesti kiillotusainetta tehtaalta tai sitten jotain ihan muuta rähmää, pitäisi lähteä ihan kiillottamalla pois.


YV:llä minut tavoittaa ja lisäinfoa sekä kuvia saatte pyytämällä :piippu:
Anaatti
 
Viestit: 4
Liittynyt: Pe Tammi 26, 2018 7:43 pm

Palaa alueelle Ostan/myyn/vaihdan

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa