Turhaa rutinaa

Valvoja: Lasse

Turhaa rutinaa

ViestiKirjoittaja Warrior » Ma Kesä 16, 2008 2:42 pm

Olen nyt pitemmän aikaa seurannut keskustelua siitä, onko mini-Sibeliuksissa tarpeeksi vaniljaa vai ei. Keskustelu on sinänsä luisunut pois oikeilta raiteilta, joten ajattelin laittaa tähän muutamia mielipiteitä siitä, miksi sitä vaniljaa ei tunnu pikkusikareissa olevan koskaan riittävästi.

1. Yksi syy ongelmaan on se, että ihmiset polttavat paljon "Hoffnarin" pikkusikareita, jotka on kastettu kokonaisuudessaan erilaisiin ja todella makeisiin esanssiliemiin. Tällaisten polttokokemusten ja halpasikareiden jälkeen luullaan, että kaikkien pikkusikarien tulee maistua makeilta tikuilta. Olin jouluna 2006 testaamassa huipputason kuvausvehkeitä entisillä talvisodan taistelualueilla erään naisystäväni kanssa. Kuinkas sattuikaan, pikkusikarit pääsivät loppumaan.

Pääsimme entisen Ämmänsaaren, nykyisen Suomussalmen, eräälle huoltoasemalle. Tarjolla oli vain loputon määrä erilaisia "Hoffnareita". Otin yhden pakkauksen, Kyseiset otukset ovat vielä filtterellisiä ja maustettu vadelmalla, voihan p...a. Leikkasin sikarileikkurilla filtterit pois. Imukkeessa oli Meerschaumia. Polttokokemus oli uskomaton. Kieltä kirveli maustetun esanssiliemen jälkeen jo kahden pikkusikarin jälkeen. Kun polttaa sekundaa, jonka päällä on homogenisoitua tupakkaa käärelehtenä, turmelee makuaistinsa eikä enää tunnista vivahteita.

2. Jotta dippauksen salat aukenisivat, ehdottaisin pientä opintomatkaa Tallinnan puolelle. Menkää nyt ensi alkuun vaikka Sigari Majaan ja ottakaa se sata kappaletta eri tavalla dipattuja pikkusikareita ILMAN FILTTERIÄ. Niitä polttaessa huomaa, että sikareissa on vain hienon hieno vivahde kyseistä ainetta, jolla sikari on maustettu. Kyseessä on pikkusikari, ei tikkukaramalli eikä parfymoitu savuke. Ne ovat tyystin eri asioita keskenään.

3. Halvalla ei saa yleensä hyvää ja joskus saa. Voi olla, että se "Sigge"-laatikko maksaa sen noin 3,5 euroa. Kun ostaa huonoa tavaraa, sitä joutuu polttamaan enemmän. Hollantilaisissa kuivasikareissa, kuten "Van Kemp" ja "Meester Henk" sekä "Henri Winterman" on laatua. Resnick rankkaa "Wintermanin" ja "Antonio y Cleopatran" pikkusikarit konesikareiden kärkipäähän. Jos Sigari Majassa asiakas alkaa laskea, miten sieltä pääsisi halvimmillaan ulos, niin sitten sinne ei kannata mennä ollenkaan sisään.

4. Pikku-Sibeliuksen mieto vanilja tai vaniljamattomuus on siis osittain itse turmeltujen makuaistien syytä. Reklamaatiota saa ja voi tehdä, ja "Sikaritalossa" otetaan ne huomioon. Jos se yksi puntti ei nyt tunnu maistuvan riittävästi vaniljalta, niin sen voi polttaa siitä huolimatta. Sekoitus on erilainen kuin perus-Sibeliuksessa, ja siitä sekoituksesta VOI NAUTTIA.

Olen tilannut pitkin matkaa "muka-vaniljamattomia" pikku-Sibeliuksia" ja polttanut ne kaikki. "Sikaritalossahan" se tiedetään, kun niitä puntteja siirretään syrjemmälle tilauksiani varten. Ainakin viimekertaiset vanilja-mini-"Sibeliukset" olivat muuten laadullisesti todella hyviä, makua myöten. Vaniljasta en viitsi edes rutista. Joissakin maistuu vanilja ja joissakin ei, so what? Sekoitus on kuitenkin kevyempi kuin perus-Sibeliuksessa. Jos vaniljaa ei tunnu riittävän, niin tilatkaa "Monte Canarion" minejä. Niissä vaniljaa on ainakin riittävästi.Itselleni sitä on liikaa, mutta en pidä sitä "Sikaritalon" syynä.

5. Tolkuton valinnanmahdollisuus tekee ihmiset vaateliaiksi ja saa nyrpistelemään nenäänsä. Turhanpäiväisestä narinasta tulee jonninjoutavaa ajanvietettä. Kun hyvää olisi tarjolla, sitä ei älytä ostaa. Nyt "REAS" on poistumassa markkinoilta, koska se oli kuluttajien mielestä liian kallista, eikä ilmeisesti rommia taaskaan ollut tarpeeksi tai sitä oli liikaa. Olisiko ne sikarit pitänyt uittaa rommitynnyrissä, ennen kuin ne kelpaavat kuluttajalle, vai olisiko ne pitänyt vain hienovaraisesti uittaa esanssitikun ohitse, ettei rommia sittenkään olisi ollut liikaa. Turhasta valittamisesta voi tehdä taiteenlajin, jos elämässä ei ole muita ongelmia. Lasse on sanonut teille monta kertaa, että polttakaa vähemmän, mutta satsatkaa laatuun.
"Elämä on taidetta, taide elämää. Vain elämällä, joka on taidetta, on merkitystä." Warriorin motto.
Käyttäjän avatar
Warrior
 
Viestit: 751
Liittynyt: To Tammi 12, 2006 11:41 pm

Palaa alueelle Uutiset ja palaute ja parannusehdotukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa