Mitä tämä on? (+ aloittelija esittäytyy)

Sikari tukossa? Homeessa? Kuiva? Märkä? Rikki? Koira söi? Kysy täältä.

Valvoja: Lasse

Mitä tämä on? (+ aloittelija esittäytyy)

ViestiKirjoittaja Aavikkosammakko » Su Touko 03, 2009 2:25 pm

Terve vaan kansalle, perinteinen n00bin aloitusviesti, ja uusi ketju tietenkin pystyyn heti :mrgreen: No, jospa tämä suvaitaan aloittelijalta.

Ensin hieman taustaa. "Viski-kaveri" on poltellut silloin tällöin sikareita ja homma on hieman kiehtonut. Kaverilla ei kuitenkaan ole humia vaan polttelee satunnaisesti joten liian lähelle en ole hommaan päässyt. Nyt valmistumisen kunniaksi polttelin Madridissa ollessani Monte Cristo 4:n, ensimmäisen "oikean" sikarini. Kyllähän se siellä auringonpaisteessa rommin kera maistui(!). Kun halpaakin oli, niin pakkohan sitä oli ostaa vähän Cohiboja (Siglo III) ja Monte Criston kolmosia lentokentältä mukaan... Humikin piti sitten tilata jälkikäteen, eihän noita pilaantumaan saa päästää. Samalla tuli tilattua kuin varkain pari muutakin sikaria. Vauhdilla siis aloitettiin, tuppaan aina innostumaan niin kovin kaikesta alkuun. Aika näyttää mihin tämä johtaa. Viskien kanssa ainakin lähti homma lapasesta... :roll:

Itse asiaan; kun sitä humia nyt ei ole ihan vielä niin laitoin nuo sikarit laatikoissaan (molemmat 5kpl:n lootia) muovirasioihin, joihin kosteuttajaksi pienet rätin palaset kasteltuna hanavedellä. Ajattelin, että ennen kuin humi tulee eivät nuo kuitenkaan homeeseen ehdi vetää, ja lentokentältä ostetut vaikuttivat kuivemmilta verrattuna toiseen Monte Criston neloseen, joka jäi vielä polttamatta - sen ostin tupakkakaupasta, suoraan humista tietty. Tuntuu, että tuo Monte olisi painavampikin kuin kentältä ostetut Cohibat? Voiko "kostea" sikari olla käsintuntuvasti kuivempaa painavampi? Saatan kuvitella tuon kyllä "päissäni" helpostikin :lol: Mutta se lentokentän humikaappi ei oikein vakuuttanut (ovet oikeastaan auki), ja kosteudetkin näyttivät kyllä aivan jotain muuta mitä pitäisi.

Olen noita sikareita välillä hypistellyt, ja kosteutta lisännyt kuivahtaneisiin rätinpaloihin. Nyt viikon jälkeen huomasin yhdessä Cohibassa ihmeellisiä vaaleita laikkuja mitä en mielestäni huomannut aiemmin. Onko tämä hometta? Jotenkin se ei näytä siltä, mutta muutama tälläinen piste kuitenkin löytyy (ks. kuvat). Missään muussa sikarissa en samaa huomannut, vain yhdessä Cohibassa. Ko. sikari on rasiassa omassa pikkupahvissaan muiden joukossa. Löytyykö tälle selitystä?

Noviisi kiittää!
Liitteet
sikari2.jpg
sikari1.jpg
Käyttäjän avatar
Aavikkosammakko
 
Viestit: 39
Liittynyt: Su Touko 03, 2009 1:55 pm

Re: Mitä tämä on? (+ aloittelija esittäytyy)

ViestiKirjoittaja Jarra » Su Touko 03, 2009 7:33 pm

Ei hätiä,ei tuo homeelta näytä, pikemminkin vesipisaran ja auringon aiheuttamalta harmittomalta jäljeltä.
Ja mikä on hyvää, Faidros,
ja mikä ei ole-
tarvitseeko meidän sitä keneltäkään kysyä?
Jarra
 
Viestit: 18
Liittynyt: To Joulu 14, 2006 3:12 am

Re: Mitä tämä on? (+ aloittelija esittäytyy)

ViestiKirjoittaja Aavikkosammakko » Su Touko 10, 2009 9:59 pm

Jarra kirjoitti:Ei hätiä,ei tuo homeelta näytä, pikemminkin vesipisaran ja auringon aiheuttamalta harmittomalta jäljeltä.


Kiitos Jarra, tuo vaikuttaa järkevältä selitykseltä.
Käyttäjän avatar
Aavikkosammakko
 
Viestit: 39
Liittynyt: Su Touko 03, 2009 1:55 pm

Re: Mitä tämä on? (+ aloittelija esittäytyy)

ViestiKirjoittaja Zade » Ti Loka 13, 2009 3:58 pm

Itse en suosittele alkoholia ainakaan itselleni kun poltan sikaria. Pienikin alkoholimäärä turruttaa makuaistin ja käytännössä koko sikarihetki menee harakoille, ainakin laivalla ollessani viimeviikolla huomasin tämän. Ostin pienen Cohiban mutta olin myös hieman hiprakassa, voi johtua siitäkin :roll:
Mielellään hetkestä olisi ottanut irti enemmänkin.
Zade
 
Viestit: 99
Liittynyt: Ma Loka 12, 2009 9:21 pm


Palaa alueelle Ensiapu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa