Pöschl Casablanca

Oliko hyvää? Suosittele täällä. Ei vai? Purnaa tähän.

Valvoja: Lasse

Pöschl Casablanca

ViestiKirjoittaja Männis-Kosonen » Ke Heinä 24, 2019 12:41 pm

Pöschl Tabak Casablanca, 40 g toppa. Tuli vaihdossa, mutta arviolta femman Virossa tämäkin (tarkka hinta tulee kunhan ehdin käymään).

Nyt on jo oikeasti viheliäinen tupakka. Pussissa on aivan vaaleita ja vaaleanruskeita noin 2 mm leveitä puruja. Tuoksussa on hieman mettä tai hunajaa, joka on käytetylle virginialle selvästi luontainen, eli mitään toppausta en sanoisi tässä olevan.

Pakkasin sätkäkuivaa purua keskikokoiseen kanukkiin oikein isän peukalolla, koska päällekin näki, että pehku palaa vauhdilla. Maku on luontainen ja valitettavasti suuta kuivaavan kitkerä. Ensimmäinen puoli pesää menee vartissa, mutta loppua kohti burleyn tuhka hidastaa palamista. Aika lailla Valkoinen Talo muistuttaa tässä vaiheessa Half & Halfia ja voisi olla hyvä tupakka metsäretkillä, kuten esikuvansa. Loppupesällisestä tapahtuu yllättävä muutos ja sekoituksessa oleva orientaali nousee päällimmäiseksi. Harmi vain se on aika raaka ja ryssäläisen mahorkan makuinen. Hyvin turhauttavat kolme varttia.

Periaatteessa hyvä va/bur/oriental -yritelmä, kuitenkin luokattomista raaka-aineista tehtynä aika kelvoton. Parhaimmillaan varmasti kaikessa rauhassa metsän siimeksessä nautiskellen. Viiksiin jää kiva hunajan tuoksu!
Käyttäjän avatar
Männis-Kosonen
 
Viestit: 943
Liittynyt: Su Tammi 20, 2008 1:17 am

Palaa alueelle Piipputupakka-arvostelut ja vastaavat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa