DTM Patriot Flake

Oliko hyvää? Suosittele täällä. Ei vai? Purnaa tähän.

Valvoja: Lasse

DTM Patriot Flake

ViestiKirjoittaja Männis-Kosonen » Ma Touko 09, 2011 10:54 pm

Dan Tobacco Manufacture, American History Mixtures, Patriot Flake, 50 g 8,25 e lähimmältä etämyyjältä. Samaa tupakkaa on jenkeissä myyty CAO Patriot Flakena, valmistaja on kuitenkin koko ajan ollut DTM.

Patriootti on henkilö, joka ampuu vieraan suvereenin valtion alueella päähän aseettomia ihmisiä ja vaikka kahen kilon siikaa, jos se vain tekee uhkaavia liikkeitä. Purkin kannessa hän juuri kaataa ruutia sarvesta Winchesteriinsä. Ei, se onkin nuuskasarvi ja kaikki oli pahaa unta, Esko Aho on seuraava pääministeri ja banaaneilta poistetaan tulli joulukuussa.

Purkki on joka tapauksessa pieni, pyöreä, ja sisältää suorakaiteen muotoisia tummia, laastarin ja fariinisokerin tuoksuisia tupakkaviipaleita, joiden luvataan olevan "verschiedener Viginia(sic) Grades aus der Neuen und der Alten Welt". Määritelmä on sikäli mielenkiintoinen, että täällä Alten Weltissä kasvavat tupakat ovat aika vähissä ja nekin orientaaleja. Tobacco Reviewsin kuvauksessa mainitaan vähän tarkemmin sekoituksessa olevan amerikkalaisia ja intialaisia virginioita, näin varmaan onkin.

Suoraan sanottuna on alkanut vähän tympiä tämä intialainen lehti, jota DTM tunkee kaikkialle. Tässä tupakassa se yhdistyy ilmeisesti kohtuullisen hyvän jenkkivirginian kanssa oivallisella tavalla. Lopputulos on täyteläinen tupakka, jossa on virginian kiivas luonne, mutta ei sen heinäkasamaista tylsyyttä. Toisinaan kuin nahkaselkäinen kirja, toisinaan kuin tuutillinen voissa paistettuja popcorneja. Tosin parhaimpaansa sekoitus ylsi vasta kun vahingossa latasin sitä täyden pesällisen kolossaaliseen Bijou kanadalaiseeni (stanssin lyöjä luultavimmin vieläkin kiemurtelee naurusta jossain tanskanmaalla: "Bijou, khihihi, netop, eheheh..."). Sattui olemaan kostea lounaistuuli ja isossa rumassa pesässä Patriot Flake tuprahteli kuin itsestään, yhdet elämäni parhaista savuista. Kannattaa kokeilla eri geometrioita siis.

Patriot Flake on todella suositeltava keskiväkevä Va/Oriental (Va alten Welt) flake, joka ei ole hinnalla pilattu. Seuraavaan tilaukseen otan ilman muuta myös Old Ironsidesia, joka on itsenäisen Amerikan latakiakuningas.
Käyttäjän avatar
Männis-Kosonen
 
Viestit: 943
Liittynyt: Su Tammi 20, 2008 1:17 am

Palaa alueelle Piipputupakka-arvostelut ja vastaavat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa