Robert McConnell Glen Piper

Oliko hyvää? Suosittele täällä. Ei vai? Purnaa tähän.

Valvoja: Lasse

Robert McConnell Glen Piper

ViestiKirjoittaja Lepakko » Ma Heinä 22, 2013 11:54 am

Neljä vuotta sitten polttelin purkillisen otsikon tupakkaa. Jäi mieleen se, että se edusti aromaattisten maltillisinta laitaa, ja oikeastaan ainoa merkki lisätyistä mausteista oli rusinamainen aromi. Vaikutelma jäi neutraaliksi eikä tupakka noussut vakituiseen kiertoon.

Nyt minulta pyydettiin purkillista jotain aromaattista tupakkaa, "ei mitään kessua", kuten ko. vastaanottaja kuvaili maustamattomia sekoituksia. Aromaattiset ovat varastossa hyvin vähissä, mutta useamman vuoden vanha Glen Piper -purkki sentään löytyi. En voinut vastustaa kiusausta avata purkkia ennen edelleen lähettämistä, ja kaapaisemasta muutaman kopallisen vertaa itselleni. Eilen sitten latasin maissarin täyteen ja iskin tulta perään:

Onpas miellyttävän makuista, samettista sauhua. Lieneekö pitkä varastointi haihduttanut viimeisetkin mausteiden rippeet, kun ei enää edes rusina-aromi maistunut. Yhden lähteen mukaan tupakan osuus tässä on virginiaa ja mustaa cavendishia, toisen lähteen mukaan seassa on näiden lisäksi vielä periQtakin. Itse väittäisin vahvasti, ettei tästä periquea löydy murustakaan.

Hieno leikkaus syttyy ja palaa vaivattomasti (pohjaan asti, jättäen jälkeensä lopuksi vain hienoa harmaata tuhkaa :lol: ). Sen verran kosteaa heti avaamisen jälkeen, että polttoerää tuli kuivateltua hetken aikaa ennen lataamista. Vahvuudeltaan tämäkin oli medium-luokkaa. Tätä tekisi mieli tilata pari purkillista lisää. Olisi mielenkiintoista tietä, onko tässä todella ensimmäinen hyvin ikääntyvä aromaattinen. Jos nyt sitten hyvää ikääntymistä on se, että alunperinkin vähäinen aromaattisuus häviää olemattomaksi...

Jos ei kaipaa hirveitä nikotiinihittejä, ja vahvat plugit ja ropet eivät ole ominta alaa, voin suositella tätä pienellä varauksella. Varauksella siksi, että arvelen tuoreemmassa purkissa toppingin olevan selkeämmin esilä.
Käyttäjän avatar
Lepakko
 
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 1:22 pm
Paikkakunta: Varsinais-Suomi

Palaa alueelle Piipputupakka-arvostelut ja vastaavat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa