Tordenskjold Virginia Slices

Oliko hyvää? Suosittele täällä. Ei vai? Purnaa tähän.

Valvoja: Lasse

Tordenskjold Virginia Slices

ViestiKirjoittaja Männis-Kosonen » Ti Heinä 19, 2016 1:10 pm

Tordenskjold Virginia Slices, Lauenburgista 35 e 250 gramman säkissä.

Piti turvottaa varastoa parilla DTM:n säästöpakkauksella kun tupakkalakikin menee siihen suuntaan mihin se menee. Tämän halpispehkun luvattiin sisältävän virginiaa ja periqueta, mikä ei yhdistelmänä voi mennä kauheasti pieleen. Ostoskoriin, raha vaihtaa omistajaa ja Kosonen liimautuu postiluukkuun pariksi päiväksi.

Heti pussukkaa avatessa haihtui viimeinenkin epäilys että tässä mitään periqueta olisi. Miedosti vaniljalla maustettu vaaleanruskea virginiasekoitus vaikuttaisi olevan.

Tapani mukaan vetäisen arvion yhdestä kopallisesta, joka sentään tuli poltettua ykköstykillä, Northern Briarsin rhodesialaisella. Fleikki oli hyvin kuivaa, eli ainakaan ylihintaista saksalaista vettä ei tullut ostettua. Maussa on vähän vaniljaa tai jotain jasmiiniriisimäistä ruokaisuutta, joka oikeastaan vahvistuu loppua kohden. Runsassavuinen ja täyteläinen hitaasti palava virginia. Piilovahvana sai kädet sopivasti tärisemään.

Ehdottomasti hintansa arvoinen miedosti maustettu makeahko flake.
Käyttäjän avatar
Männis-Kosonen
 
Viestit: 943
Liittynyt: Su Tammi 20, 2008 1:17 am

Re: Tordenskjold Virginia Slices

ViestiKirjoittaja Lepakko » To Heinä 21, 2016 1:53 pm

Poltin tätä muutaman kopallisen joskus vuosia sitten. Kokemus oli turhan makea, lisäksi tupakka vielä järsi kieltäkin parhaansa mukaan. Vajaa purkki lähti kiertoon nopeasti.
Käyttäjän avatar
Lepakko
 
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 1:22 pm
Paikkakunta: Varsinais-Suomi

Re: Tordenskjold Virginia Slices

ViestiKirjoittaja Männis-Kosonen » Pe Heinä 22, 2016 6:33 pm

No joo, onhan tämä varmaan vähän halvoista raaka-aineista väsätty flake, ei siinä. Kun sanon että hintansa arvoinen, pitää huomioida että TVS on puolet halvempaa kuin mikään Suomesta ostettu kioskikessu, ja kuitenkin aivan eri viivalla niiden kanssa. Kieleen se ei ole mulla toistaiseksi ottanut, vaikka nahka-anturaa ei edes päivittäisellä halstrauksella karaista.
Käyttäjän avatar
Männis-Kosonen
 
Viestit: 943
Liittynyt: Su Tammi 20, 2008 1:17 am


Palaa alueelle Piipputupakka-arvostelut ja vastaavat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa