Robert Lewis 123 Mixture

Oliko hyvää? Suosittele täällä. Ei vai? Purnaa tähän.

Valvoja: Lasse

Robert Lewis 123 Mixture

ViestiKirjoittaja woolybully » Pe Marras 04, 2016 12:44 pm

Satunnaisesti sikareita polttavana mielenkiinto heräsi cigar leaf blendejä kohtaan. Tämä Robert Lewis 123 Mixture on tutuista enkkukomponenteista valmistettu sekoitus. Purkki saapui sumujen saarelta ennen tupakkafasismin viimeisintä päivitystä.

Leikkaus on todella ohutta ribbonia, joka ei shagista jää kovinkaan kauas. Purkkituoksu on pistävän voimakas. Tuoksuksi aromia ei voi oikeastaan sanoa vaan paremminkin hyvähköksi hajuksi. Muutama tippa etikkaa Squadron Leaderin sekaan niin ollaan jo aika lähellä.

Tupakka on todella kosteaa. Puolentunnin kuivatuksella sen saa jo poltettavaan muotoon. Leikkauksen ansiosta helppoa ladattavaa minkämuotoiseen piippuun tahansa. Latakiaa tässä on onneksi käytetty todella säästeliäästi. Sytyttäessä nenään ei tupsahda sitä latakiasta lähtevää kytevien havunneulasten käryä. Sivuaromi on miellyttävä, nahkainen ja kermainen. Purkkituoksun perusteella voisi luulla, että tämä toimisi naisseurueiden tehokarkottimena terasseilla poltettaessa.

Sikaria en maista tästä ollenkaan. Polton jälkeen käsiin ja partaan jää tosin selkeästi sikarimainen döfis, mutta siinä kaikki. Tässä 123 Mixturen maussa on samaa nahkaisuutta mukana, jota sivusavuissakin on tunnistettavasti. Maku on myös kermainen ja hyvinkin pehmeä. Tupakka ei myöskään pala liian kuumana misään vaiheessa, vaikka leikkauksen perusteella toisin luulisi. Pesällinen palaa todella nopeasti eikä maku ehdi terävöitymään edes viimeisellä kolmanneksella. Mitään jymy-yllätystä tämä ei tarjonnut, mutta hyvää tämä kuitenkin on.
Käyttäjän avatar
woolybully
 
Viestit: 275
Liittynyt: Su Loka 05, 2014 9:48 pm
Paikkakunta: Espoo

Re: Robert Lewis 123 Mixture

ViestiKirjoittaja susiluoto » La Marras 05, 2016 6:05 pm

Tuo jymy yllätys tarttui korvaan, eli muistatteko vielä Jymy piipputupakan, pääasiassa sikarinlehtijämistä tehty, oranssi paketti jossa hattupäinen herrasmies piippu suussa.Jotkut väittivät että tupakkatehtaan lattialta lakaistua tarviketta.
Poltin tuota aikanaan -60 luvulla paketin tai kaksi, melko sikarimainen maku pyörii mielikuvissa.
susiluoto
 
Viestit: 615
Liittynyt: Pe Tammi 10, 2014 8:17 pm

Re: Robert Lewis 123 Mixture

ViestiKirjoittaja woolybully » La Marras 12, 2016 3:23 pm

susiluoto kirjoitti:Tuo jymy yllätys tarttui korvaan, eli muistatteko vielä Jymy piipputupakan, pääasiassa sikarinlehtijämistä tehty, oranssi paketti jossa hattupäinen herrasmies piippu suussa.Jotkut väittivät että tupakkatehtaan lattialta lakaistua tarviketta.
Poltin tuota aikanaan -60 luvulla paketin tai kaksi, melko sikarimainen maku pyörii mielikuvissa.


Jymystä olen kuullut suurilta ikäluokilta kauhutarinoita. Ne, jotka sitä polttivat muistavat Jymyn aina tyrmäävän vahvana. Ne, jotka eivät polttaneet muistavat tuon hirvittävän hajuisena.
Jokin aika takaperin yksi tuttu vanhempi mies kehui piipustani lähtevää aromia ja totesi, ettei tuo ainakaan Jymyä ole, koska tuoksuu hyvältä.

Mutta palatakseni aiheeseen. Olen muutamista tupakoista löytänyt poltettaessa ihan selkeitä sikarimaisia sävyjä. Parissa Petersonin tupakassakin tulee ihan selkeitä sikarimaisia aistimuksia, vaikkei tietääkseni niissä ole mitään sikarinlehteä käytettykään. Pitäisi tämän Robert Lewisin rinnalle saada jostain toista sikarinlehtisekoitusta, että voisi lopulliset tuomionjulistukset antaa. Luulen, ettei cigar leaf blendeillä ole kovinkaan suuria keskinäisiä eroja.
Käyttäjän avatar
woolybully
 
Viestit: 275
Liittynyt: Su Loka 05, 2014 9:48 pm
Paikkakunta: Espoo


Palaa alueelle Piipputupakka-arvostelut ja vastaavat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa