Samuel Gawith Jubilee 2012

Oliko hyvää? Suosittele täällä. Ei vai? Purnaa tähän.

Valvoja: Lasse

Samuel Gawith Jubilee 2012

ViestiKirjoittaja woolybully » Ke Maalis 15, 2017 12:33 pm

Tuttu peltirasia, jossa timantti sinisellä taustalla vuosiluvun kera.

Tämä on purkkituoksultaan ylivoimaisesti pahimmanhajuinen tupakka. Tuoksua, tai siis hajua kuvailisin bulkkivirginiaksi, jonka sekaan on kaadettu halpaa valkoviiniä. Mukana on myös kostean sanomalehden ja uitetun pitkäkarvaisen koiran aromeja. Jostain sain käsityksen, että tämä juhlakessu olisi skumpalla ryyditettyä. Mä vihaan skumppaa, sanoi Andykin.
Tupakka on leikaukseltaan kosteaa turvesuon haketta Gawithin tyyliin. Parinkymmenen minuutin kuivattelu häivyttää tupakasta epäilyttävät aromit ja uudella nuuhkaisulla tämä voisi olla kuin mikä tahansa virginia based.

Persoonallisen purkkituoksun lisäksi tämä tupakka rikkoo myös toisen ennätyksen. Tämä on mauttominta pehkua mitä olen koskaan maistanut. Pesän loppupäästä tulee tosin tyypillisiä virginiamaisia sävyjä pienellä mantelimaisuudella höystettynä, mutta siinä kaikki. Nikotiinin puolesta Jubilee 2012 kuuluu alempaan keskiluokkaan. Poltin tätä muutamaan otteeseen isopesäisimmällä suoravartisella virginiakoneella mitä löytyy, mutta kokemus jäi kerta toisensa jälkeen melko valjuksi.
Ei niin paljon pahaa, etteikö jotain hyvääkin. Savua tämä tupakka tuottaa kiitettävästi. Mikäs siinä, jos tykkää katsella kiehkuroita ilman makuelämystä. Tätä voi myös huoletta poltella välitupakkana jollain pyhitetyllä piipulla ilman pelkoa haamuista. Sopinee mainituista syistä myös sisäänpolttoon. Jos innostuisin joskus tekemään omia sekoituksia tai hillitsemään jonkun tunkkaisen enkun latakiapitoisuutta niin voisin tätä harkita vakavasti. Muuten tämä on käyttöarvoltaan varsin heikonlainen.

Sanomattakin selvää, että tämä SG Jubilee 2012 menee seisontavakuutukseen tupakkakaapin perimmäiseen nurkkaan määrämättömäksi ajaksi.
Käyttäjän avatar
woolybully
 
Viestit: 275
Liittynyt: Su Loka 05, 2014 9:48 pm
Paikkakunta: Espoo

Re: Samuel Gawith Jubilee 2012

ViestiKirjoittaja Männis-Kosonen » To Huhti 27, 2017 9:39 pm

Täsmälleen samaa mieltä woolybullyn kanssa Jubilee-tupakasta. Tosin en ole sitä vielä maistanut kun on pitänyt haalia varastoon tuplakappaleet kaikilla kolmella etiketillä, joista Koh-I-Noor on lempparini. Yhtään positiivista arvostelua kessu ei ole saanut Tobacco Reviewsissakaan. Tuskin avaan ensimmäistäkään noista kuudesta purkista sen aikaisemmin kuin woolybully, tai ehkä kuningatar Elizabeth II:n peijaisissa jos ei rautarouva nyt sitten elä pitempään kuin minä. Sitkeä on perhana ainakin.
Käyttäjän avatar
Männis-Kosonen
 
Viestit: 943
Liittynyt: Su Tammi 20, 2008 1:17 am


Palaa alueelle Piipputupakka-arvostelut ja vastaavat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron