GLP Fillmore

Oliko hyvää? Suosittele täällä. Ei vai? Purnaa tähän.

Valvoja: Lasse

GLP Fillmore

ViestiKirjoittaja Männis-Kosonen » Su Joulu 09, 2018 1:46 am

G.L. Pease Fillmore, 2 oz purkki vuodelta 2012, hinta tuolloin 10 $ ja risat

Huomaan, etten ole Greg L. Peasen Fog City Selectionin Fillmoresta vielä pannut arvostelua. Niin järjettömän hieno tupakka, että täytyy laittaa edes jotain muistikuvia. Viimeisin purkki tuli avattua piippukerhon kesätapaamisessa heinäkuussa ja polttelin sen loppuun elo-syyskuussa.

Kyseessä on auki hieraistu virginia-perique -sekoitus. Tässä on nyt sitä periqueta niin että tuntuu. Jos ei suorastaan mene jalat alta. Siinä missä Fog City Selectionin Embarcadero tuoksuu lupaavasti käymään alkaneelta olkipaalilta, Fillmoren tunnistaa nokkaan hyvin selvästi valmiiksi tunkioksi. Polttaessa sekoitus on sitä, mitä vaper parhaimmillaan voi olla: ärhäkkää ja aromikasta, mutta samalla virginiamaisen makoisaa ja tyyntä. Sairaan vahvaa tosin, mikä kertoo periquen vieraanvaraisesta annostelusta.

Fillmoren nimeen liittyy paljon muistoja. Jimi Hendrixin Band of Gypsys äänitettiin Fillmoressa. Ehdottomasti kuitenkin GLP:n Fillmoresta tulee ennemmin mieleen Miles Davisin Bitches Brewn aikaiset otokset samassa paikassa. Jos nyt tupakkaa voi kuvailla musiikkitermein niin kahden rumpalin ja basistin rytmiryhmä muodostaa tässä virginiapohjan, joille McLaughlinin kitara ja Milesin trumpetti luovat periquen sävyisiä teemoja. Lopputuloksena on kudelma, jolla on yleensä saanut myöhäiset vieraat helposti lähtemään ulos.

Tietenkään vieraiden karkottaminen ei ole se syy, miksi Fillmorea poltetaan. Kuinka tahansa, ei ole haitaksi jos tällainenkin vaikutus on. Tässäpä meillä aivan järjettömän hyvä ja vahva vaper broken flake. Kannattaa maksaa vaikka tuplahinta jos on tilaisuus.
Käyttäjän avatar
Männis-Kosonen
 
Viestit: 943
Liittynyt: Su Tammi 20, 2008 1:17 am

Palaa alueelle Piipputupakka-arvostelut ja vastaavat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa