Dunhill My Mixture 221B Baker St.

Oliko hyvää? Suosittele täällä. Ei vai? Purnaa tähän.

Valvoja: Lasse

Dunhill My Mixture 221B Baker St.

ViestiKirjoittaja Männis-Kosonen » Ke Tammi 09, 2019 9:11 pm

Huomasin että oli jäänyt toissakesänä kirjoittamatta arvostelu Dunhill My Mixture 221B Baker Streetistä. Itse asiassa en muistanut koko tupakkaa polttaneeni ennen kuin törmäsin omaan luonnehdintaani tuolla Havanna-Aitta -ketjussa. Luultavasti erehdyin ottamaan purkin kesän piippumiittiin ja se oli sileä sen myötä. Menköön tämä lyhyt arvostelu tässä aloituksesta:

Meinasi mennä ohitse, että aitan hyllyllä oli sellainenkin uusi Dunhillin sekoitus kuin My Mixture 221B Baker St. Tätäkään ei löydy vuoden 1928 Dunhillin kuvastosta eikä ainakaan Olrikin kirjasesta, joten purkin kannessa oleva kuvaus saa riittää: a mixture of virginia, dark fired and sun cured tobacco. Mielestäni muistutti Rattrayn Brown Cluneeta näin ensituntumalta eli hyvä keskivahva virginia-burleysekoitus.

J.K. toisen kopallisen poltettuani älysin että verrokkitupakka löytyy paljon lähempää, nimittäin Dunhill Royal Yacht. Ei paljoa puutu etten sanoisi Baker Streetin olevan samaa sekoitusta karkeammaksi leikattuna ja siten hitaammin palavana. Vahvaakin oli, tulin huomaamaan.
Käyttäjän avatar
Männis-Kosonen
 
Viestit: 950
Liittynyt: Su Tammi 20, 2008 1:17 am

Re: Dunhill My Mixture 221B Baker St.

ViestiKirjoittaja Sota-Matti » To Tammi 10, 2019 1:24 am

Jännä että vertaat läheisesti tätä Royal Yachtiin (tai jopa miltei samaksi) sillä tämä on minusta todella hyvän makuinen kessu ja onkin yksi suosikeistani tätä nykyä, mitä taas en voi mitenkään päin sanoa tuosta Royal Yachtista jonka purkillisen tuhoaminen meinasi olla tuskien taival kun oli minun suuhun aivan hirveää. Mutta niin kai ne makuasiat on :D
"Ent the earthborn, old as mountains."
Käyttäjän avatar
Sota-Matti
 
Viestit: 333
Liittynyt: Su Syys 07, 2014 11:33 pm

Re: Dunhill My Mixture 221B Baker St.

ViestiKirjoittaja Männis-Kosonen » To Tammi 10, 2019 2:48 pm

Joo en ole itsekään mikään Royal Yachtin ystävä (kuten arvostelusta voi lukea), mutta Bakerista pidin, tuo oli tosiaan tarkoitettu vain pikaluonnehdinnaksi. Jotain sukulaisuutta maussa kuitenkin oli, ja aivan samatkin tupakat voivat maistua selvästi erilaisilta kun leikkausta muutetaan. Kyllä kaikki, joille Baker Streetiä tarjosin, olivat tyytyväisiä saamaansa, tai ei kukaan ainakaan palauttanut.
Käyttäjän avatar
Männis-Kosonen
 
Viestit: 950
Liittynyt: Su Tammi 20, 2008 1:17 am

Re: Dunhill My Mixture 221B Baker St.

ViestiKirjoittaja susiluoto » Ma Tammi 14, 2019 6:07 pm

Royalia parikin purkkia vissiin käyttänyt, ei maailmanlopun mutta enpä heti lisäänkään ostele, Bakeria en ole muistaakseni kokeillut, noo jäähän tulevaisuuteen.
susiluoto
 
Viestit: 622
Liittynyt: Pe Tammi 10, 2014 8:17 pm


Palaa alueelle Piipputupakka-arvostelut ja vastaavat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron