Uusi Clan

Oliko hyvää? Suosittele täällä. Ei vai? Purnaa tähän.

Valvoja: Lasse

Uusi Clan

ViestiKirjoittaja Sailor Andy » To Tammi 17, 2008 10:26 pm

Onko joku kokeillut uutta Clania? Tuoksui aika makealta, mutta aika harvoin tupakka maistuu samalta kuin tuoksuu.
Pitää varmaan kokeilla heti kun saa ne 15 eri purkkia kaapista pois poltettua eka...

A
Käyttäjän avatar
Sailor Andy
 
Viestit: 158
Liittynyt: Ke Joulu 19, 2007 11:52 pm

ViestiKirjoittaja Vipinä » Su Tammi 20, 2008 1:44 am

Ai onko sellasta tullu kauppoihin. Mahtaakohan ihan joka kaupassa näkyä?
Olisin nokisutari jos haluaisin vetää itteni piippuun.
Käyttäjän avatar
Vipinä
 
Viestit: 40
Liittynyt: To Huhti 26, 2007 7:55 am

Re: Uusi Clan

ViestiKirjoittaja Sailor Andy » Ma Tammi 28, 2008 10:28 pm

Korjaan, se ei taida olla uusi, maailmalla sitä on myyty ennenkin.

A
Käyttäjän avatar
Sailor Andy
 
Viestit: 158
Liittynyt: Ke Joulu 19, 2007 11:52 pm

Re: Uusi Clan

ViestiKirjoittaja Pappa Åberg » To Maalis 27, 2008 1:11 pm

Onko joku kenties tyypannut ko. röökin?

Uteliaisuuteni nosti päätään kun huomasin tuon uuden Clanin olevan koko nimeltään Clan Highland Gold (vrt. Clan Aromatic). Olisiko kyseessä ei-aromaattinen tai (huomattavasti miedommissa liemissä kylvetetetty) tupakkasekoitus? Outoa, ettei tobaccoreviews.comissakaan ollut mitään mainintaa.
Käyttäjän avatar
Pappa Åberg
 
Viestit: 362
Liittynyt: Pe Touko 11, 2007 9:30 am
Paikkakunta: Helsingfors

Re: Uusi Clan

ViestiKirjoittaja JSP » To Maalis 27, 2008 6:47 pm

Pappa Åberg kirjoitti:Onko joku kenties tyypannut ko. röökin?

Uteliaisuuteni nosti päätään kun huomasin tuon uuden Clanin olevan koko nimeltään Clan Highland Gold (vrt. Clan Aromatic). Olisiko kyseessä ei-aromaattinen tai (huomattavasti miedommissa liemissä kylvetetetty) tupakkasekoitus? Outoa, ettei tobaccoreviews.comissakaan ollut mitään mainintaa.


Siinähän olisi lauantain tapaamiseen oiva ohjelma kun joukolla tyyppaisimme tuon "ylämaan kullan". Kustannus ei varmaan olisi kovin iso per nenä/piippu.
JSP
 
Viestit: 362
Liittynyt: La Syys 09, 2006 5:35 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Uusi Clan

ViestiKirjoittaja Pappa Åberg » To Maalis 27, 2008 9:39 pm

JSP kirjoitti:[Siinähän olisi lauantain tapaamiseen oiva ohjelma kun joukolla tyyppaisimme tuon "ylämaan kullan". Kustannus ei varmaan olisi kovin iso per nenä/piippu.


Toihan on ihan oiva ajatus. Mä en ole vain tuota nähnyt kuin Flemarin Pajazzossa, eikä tuskinkaan tule käytyä siellä ennen lauantaita. Mutta jos jollakulla tarttuu pussukallinen mukaan, niin kyllä mä voin jo silkkaa uteliaisuuttani pistää euron - pari kolehdin pohjalle.
Käyttäjän avatar
Pappa Åberg
 
Viestit: 362
Liittynyt: Pe Touko 11, 2007 9:30 am
Paikkakunta: Helsingfors

Re: Uusi Clan

ViestiKirjoittaja Männis-Kosonen » Ke Syys 16, 2009 9:45 am

Tulipa imuroitua pesällinen Clanin Highland Goldia eilen, enkä suosittele kokemusta kenellekään. Positiivista on se, että tupakassa ei tosiaan ole samaa yskänlääkettä kuin perus-Clanissa. Pussin oheistekstissä kehutaan sekoituksen koostuvan "of no less than 14 different" tupakasta, mikä lähinnä vain todistaa siitä, että mikään niistä ei voi olla kovin laadukasta. Mihin niitä muuten neljätoista tarvittaisiin? Sekoitus on ilmeisesti maustettu viskillä.

Highland Goldin efekti on sama kuin muissa kioskitupakoissa: nikotiini kihahtaa maksiminopeudella hattuun. Jos pystyy analyyttisesti sulkemaan tämän vaikutuksen kokemuksestaan ulos, jäljelle jää parafinoitu ja propyleeniglykoloitu kitkerästi ja nopeasti palava kasvinjäte, jonka nikotiinitasoa on manipuloitu ja joka ei maistu juuri miltään. Täsmälleen samasta asiasta on kyse kreivi Hamiltonin kanssa. Nikotiinin aiheuttama mielihyvä kytkeytyy makukokemukseen niin että tupakan (olemattomaan) makuun leimautuu helposti. Nämä kaksi asiaa pitäisi pystyä erottamaan toisistaan. Se onnistuu parhaiten, jos ei ole koukussa nikotiiniin.

Mikään sekoitus ei ole ikinä palanut niin hämmästyttävän nopeasti kuin Clanin Highland Gold. Millään kunnon tupakalla en edes saisi kokeilupiippuna ollutta Aldo Morellin nysää poltettua tyhjäksi alle puolen tunnin. Clan muuttui tuhkaksi vartissa. Pysyn jatkossa kaukana tästä kemiantehtaalla kehitetystä skeidasta.
Käyttäjän avatar
Männis-Kosonen
 
Viestit: 940
Liittynyt: Su Tammi 20, 2008 1:17 am

Re: Uusi Clan

ViestiKirjoittaja Skiido » Ke Syys 16, 2009 9:30 pm

Joskus aikoinaan noin 70 luvun puolivälissä oli markkinoilla ruskean sävyiseen toppaan pakattu Clan, mielestäni oli aika kitkerän makuista verrattuna tuohon aromatic versioon, joka oli siihen aikaan jonkun moinen suosikki. Välillä paloi myös Kilta tai Caravelle, ei ollut paljon "kyläkaupoissa" valinnanvaraa.

Nyt tuossa on ollut yksi Clan Aromatic toppa jo muutaman kuukauden, eikä meinaa loppua millään, kun parempaakin on tarjolla. Latasin tuota joku aika sitten yhden pesällisen, kerroksittain puolet Periquea joukkoon, johan alkoi maistua mielenkiintoiselta. Taidanpa toistaa virityksen.
Skiido
 
Viestit: 222
Liittynyt: Ma Elo 24, 2009 7:00 am
Paikkakunta: Porvoo

Re: Uusi Clan

ViestiKirjoittaja Nikke Heinjoki » To Syys 17, 2009 8:57 am

[quote="Skiido"]Joskus aikoinaan noin 70 luvun puolivälissä oli markkinoilla ruskean sävyiseen toppaan pakattu Clan, mielestäni. Lueskelin joskus kirjastossa vanhoja 70-luvun Tekniikan Maailmoja, ja näin niissä Clan-mainoksen eli aromaticin ja tämän puheena olevan High Landin. En muista millä nimellä sitä silloin mainostettiin mutta pakkauksen ulkoasu muistuttaa väritykseltään High Landia.

Kumpaakin Clania on tullut poltettua - sen verran, ettei ole teetä minun kuppiini. Vihreä Aromatic tuoksuu todella makealta - polttamattomana ja poltettuna eli se miellyttää varmaan sivullisia enemmän kuin itse piipunpolttajaa. Muistan erään sukulaisen "porisuttaneen" Dollar-piipussaan aromatic Clania vuosikaudet ja ympäristöön levisi makeahko, hieman karamellimäinen tuoksu, puhumattakaan Dollarin antamasta korinasta ja tervaisesta öljyn tuoksusta.

Maku kummassakin Clanissa on ohut, tavoittelematon ja kaupanpäälle saa kitkerähköt, kuumat savut. High Landissa saattaa olla ehkä loraus Viskiä makua antamassa tai peittämässä jotain toista makua. Clanit käyvät hyvänä kouluesimerkkinä niistä tupakeista, joita voi kokeilla kerran tai pari, jotta tietää mistä puhuu mutta osaa sitten jatkossa hakeutua laadukkaampien piipputupakoiden pariin.
Käyttäjän avatar
Nikke Heinjoki
 
Viestit: 86
Liittynyt: Ke Loka 29, 2008 12:43 pm

Re: Uusi Clan

ViestiKirjoittaja MIKSU » To Loka 05, 2017 5:28 pm

Ostin kioskilta Glanpiipputupakkaa ei mitään erkoista ollut.
Sama kuin lasivillaa polttellissi ei minkään makuista kessua.
Hinta rupeaa olemaan kohdallaan kioskikesullakkin.
17.10.Ekuatoppa aina kuin ostat pippukessua on
Hinta noussut Magbarenit 19.50.Halfandhalf sama hinta.
Verottajja lopettaa piipputtelunsuomessa vimmevuonna
4.hinnannostoa pippukesuille . :arrow:
MIKSU
 
Viestit: 107
Liittynyt: Su Loka 10, 2010 10:48 am


Palaa alueelle Piipputupakka-arvostelut ja vastaavat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa