Keittäminen + kuivaaminen?

Isi teki puusta. Tee-se-itse-piippumiesten ja piipun kunnossapitoaiheiden oma osio.

Valvoja: Lasse

Re: Keittäminen + kuivaaminen?

ViestiKirjoittaja Torchia » Ma Maalis 21, 2011 8:15 pm

Baskerville kirjoitti:Kuinka kauan tälläistä briar-palikkaa pitäis keittää?


Eikö ne sen sahalla kuitenkin ole keittäneet?
Käyttäjän avatar
Torchia
 
Viestit: 379
Liittynyt: To Marras 01, 2007 10:24 pm
Paikkakunta: Turku

Re: Keittäminen + kuivaaminen?

ViestiKirjoittaja daniel » Ke Maalis 23, 2011 8:53 pm

tuntuu siltä, että jokaisen briaarin myyjän sivuilla hehkutetaan prosessia jonka palikat ovat läpikäyneet.
en ole kuullut kenenkään myyvän/ostaneen ns. raaka briaaria, vaikken epäile ollenkaan etteikö sitäkin olisi tarjolla
muihin tarkoituksiin. itse miettisin keittämistä lähinnä tilanteessa jossa tilauksessa olisi kokonainen burli jostain epämääräisestä paikasta.
vaihtoehtoinen tilanne voisi olla, noin 20 vuotta sitten ranskasta salakuljetettu burli jonka saat jostain syystä käsiisi.

ei sitä piipun tekoon myydä keittämättömänä.
canaliscarpi.blgspt
Käyttäjän avatar
daniel
 
Viestit: 307
Liittynyt: La Elo 09, 2008 10:50 am

Re: Keittäminen + kuivaaminen?

ViestiKirjoittaja Baskerville » Ke Maalis 23, 2011 10:18 pm

No joo eiköhän palikka saman käsittelyn ole saanut.
Briar-palikkan tilasin Brisalta, puukokahvoihin kai nuo on tarkoitettu, hiukan liian kapeita normaalikokoiseen piippuun leveys vain 28mm tässä palikassa mikä sieltä tuli Briar juuri
Saa tuosta pienen tai kaksikin pientä lady-piippua väsättyä.
Käyttäjän avatar
Baskerville
 
Viestit: 128
Liittynyt: Su Huhti 27, 2008 7:32 am
Paikkakunta: E-P

Re: Keittäminen + kuivaaminen?

ViestiKirjoittaja daniel » Ma Huhti 04, 2011 6:08 pm

kannattaa tsekkaa puukkopuuta ostaessa ettei sitä ole stabiloitu.
canaliscarpi.blgspt
Käyttäjän avatar
daniel
 
Viestit: 307
Liittynyt: La Elo 09, 2008 10:50 am

Edellinen

Palaa alueelle Piipun tekeminen

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron