Tyhmiä kysymyksiä Nenään liittyen...

Kaikki neniskeskustelut tänne.

Valvoja: Lasse

Tyhmiä kysymyksiä Nenään liittyen...

ViestiKirjoittaja T_Ruiny » Pe Huhti 08, 2011 7:43 pm

Heippa!
Eksyin sitten tännekkin. Eli eli, toi teidän jutustelunne Nenänuuskasta antoi rohkeutta tilata tollasen pienen kirjeen mysmokingshopista, ja olisi muutama pienimuotonen kysymys...

Gawith Hoggarth Special Medicated Snuff 25g Tub
Poschl Red Bull Strong Snuff 7g Dispenser
Sniffa Snuff Amber Snuff Dispenser Bottle
Samuel Gawith London Brown Snuff 10g Dispenser

Mites toi maku/haju/tuoksu politiikka? Piipun kanssa tykkään siitä että suussa maistuu pitkään sellanen tasasen paksu maku, niin kuinka kauan tosta jää nenään mahdollinen hyvä tuoksu? Ja sitten noit mausteet mitä noihin laitetaan, kun itse tykkään suht puhtaasta tupangista piipussa, niin pistää hiukan silmään noit eukalyptus ja menthol sun muut.

Miten tän käyttö ns. julkisilla alueilla? Kuin ruskee on nenänalusta? Ja jääkö tota käytönjälkeen moneksi päiväksi kärsään?

Ja olisko jotain mielipiteitä noista tilatuista kamoista?

-Timo
T_Ruiny
 
Viestit: 19
Liittynyt: Ma Syys 28, 2009 8:44 pm

Re: Tyhmiä kysymyksiä Nenään liittyen...

ViestiKirjoittaja woffe » Ma Huhti 11, 2011 8:07 am

Kyllä se aromi noissa enemmän parfyymoiduissa nuuskissa on melkoisen pysyvää...ainakin itse koen näin? Tosin aika harvakseltaan sniffaan sellaisia ( lähinnä silloin tällöin vaihtelun vuoksi). Enimmäkseen menee tuollaiset SP-tyyliset, kuivat, hienoksi jauhetut, joissa ei "mausteet" ole niin päällekäyviä.

Menthol-anis-piparminttu-tavara on mun mielestäni yllättävänkin ok...ainakin näin flunssakautena...pysyy kärsä mukavasti auki!!

Julkisilla paikoilla käyttö (ja miten muu jengi siihen suhtautuu?) riippuu paljon siitä, millä metodilla nuuskaa sniffataan...mutta minä käytän ns. Bullettia, joka on todella hyvä, kestävä, helppo ja halpa. Maksaa about pari euroa...2-3 bullettia taskussa, jokaisessa eri nuuskaa...tällaisella nuuskan nauttiminen on siistiä, sekä tarpeen vaatiessa huomaamatonta. Ei sen takia, että siinä mitään hävettävää olisi, mutta meidän kulttuurissamme "jauheen imuroiminen nokkaan katukuvassa" liitetään aika monella taholla johonkin aivan muuhun.

Niin...ja bulletilla ei jää nenänalus ruskeaksi.

Kärsään jää aina jonkun verran nuuskaa niistämisestä huolimatta. Jotkut huuhtelevat sieraimia tästä johtuen, mutta siitä mulla ei ole kokemuksia.

Noista sun tilaamistasi tuotteista en ole kokeillut mitään, mutta Samuel Gawithilta testasin Black Coffee-nuuskaa...ja ainakin se oli ihan jees. Sen verran kosteampaa se oli, että dispenseriä ei voinut käyttää...hyvin se meni kämmenselältäkin niistettynä! Ja tästä jäi nenään pitkäksi aikaa sellainen savuinen...erittäin miellyttävä aromi!!
woffe
 
Viestit: 3
Liittynyt: Pe Tammi 28, 2011 8:49 am

Re: Tyhmiä kysymyksiä Nenään liittyen...

ViestiKirjoittaja Männis-Kosonen » Ke Huhti 13, 2011 9:31 am

T_Ruiny kirjoitti: Mites toi maku/haju/tuoksu politiikka? Piipun kanssa tykkään siitä että suussa maistuu pitkään sellanen tasasen paksu maku, niin kuinka kauan tosta jää nenään mahdollinen hyvä tuoksu? Ja sitten noit mausteet mitä noihin laitetaan, kun itse tykkään suht puhtaasta tupangista piipussa, niin pistää hiukan silmään noit eukalyptus ja menthol sun muut.


Eipä hätää, minäkään en voi sietää melkein mitään ylimääräisiä esansseja piipputupakassa, mutta sniffaaminen saa ne svengaamaan. Olen digannut kaikkea mitä olen kokeillut, jopa Töölöstä viimeksi ostamaani KB Scentediä, jossa on niitä kirotun kirottuja Lakeland-esansseja ja piparkakkutaikinaa. Hyvin futaa, ja hallitsevana elementtinä aromissa on kuitenkin aina hyvä tupakka.

Yksi juttu on kuitenkin. Nuuskan haju tulee hengityksen mukana ulos ja tuntuu jopa monen metrin säteellä. Kannattaa harkita, haluaako esimerkiksi ruuhka-aikaan sporassa esiintyä kävelevänä jasmiinipensaana. Saa varoa mehiläisiä, ja samma på svenska.
Käyttäjän avatar
Männis-Kosonen
 
Viestit: 950
Liittynyt: Su Tammi 20, 2008 1:17 am

Re: Tyhmiä kysymyksiä Nenään liittyen...

ViestiKirjoittaja T_Ruiny » Ke Huhti 13, 2011 12:48 pm

Moro! Ja suuri kiitos positiivisista viestin kuvista, alan jo nenä pitkänä odotella tota kirjestä. Tossahan tosiaan oli tuollainen bullet -tyylinen annostin, ja sitten toi london brown on jossain omassa dispencerissä. Toivottavasti ei tupakka ja sitä myöden nikotiini vie pientä miestä lopullisesti mennessään, piippu on jo antanut pahoja uhkauksia silloin tällöin .... ;))
-Timo

Ps. Eli pitää varoa niitä liian kukkais tuoksuja, ettei ihan naisten hajuvedelle haise...
T_Ruiny
 
Viestit: 19
Liittynyt: Ma Syys 28, 2009 8:44 pm

Re: Tyhmiä kysymyksiä Nenään liittyen...

ViestiKirjoittaja T_Ruiny » Ma Huhti 18, 2011 5:14 pm

Hola taas!
Tuli tuo ensimmäinen Nenä-tilaus tuolta IsonBritannian puolelta, ja hiukka sekavat tunnelmat...
Ihan PoP tuo sniffa Snuff dispencer, tosin en välttämättä uskaltais taskussa kuljetella pitempiä aikoja. Sitten itse toimintaan... :arrow:

Avasin (tietenkin) kaikki (kolme) purkkia ja purnukkaa saman tien kun ne tuli postista, ja haiskuttelin niitä hetken tovin, sekä katsoin kaikkien koostumukset suurinpiirtein läpi. Kendallin Special Medicated oli todella kuivaa, tomu-maista, ja vahvasti maustettu nuhan poistoaineilla. Red Bull samaten, mutta Samuel Gawithin purut oli hiukka kosteampaa ja tummenpaa, tuoksu, mielenkiintoinen!

Aloitin kummiskin tuolla special medicatella, tosin söin ensin ja laitoin kahvipannun porisemaan hellalle. Täytin dispencerin tomulla ja haistelin hyppysiäni ja pelkäsin, että mihin sitä on taas alettu. No, siitä sitten varovaisen reippaasti nenää auki ja tomut käkättimeen... hiukka simmua kirveli ja tais mennä turhan syvälle... Mutta muuten suht. positiivinen aivastelematon kokemus.

(Asiasta kukkaruukkuun: Jokseenkin hyvän kasvatuksen saaneena, niin oli toi lähtötilanne hiukka kumma, eli että tommosta tomua nenää... Eikö ne oo ne pahat pojat ja tytöt kun sitä tekee???)

Istahdin sohvalle kattomaan elävääkuvaa ja toteamaan ettei tuu samallaista N-vitamiini tyrskyä mitä piipulla tulee. Ja sen jälkeen rupesin tekemään omia kirjottelu hommia, ja siinä kohtaa se vasta rupes kolisemaan, mutta ei onneksi kovin pahasti. Rauhallisesti...

Ihan siis ok, ekat vedot, ei tänään enempää, jottei mee nenukka tukkoo.

Ei kait siinä sen kummenpaa, katotaan mitä tästäkin sitte tulee, jos tulee. Hiukka jossain kohtaa maistuu pipparminttu ja mentholi suussa mut ei pahasti. Tuleeko toi muuta kautta pois kun suusta, nenä kun tuntuu olevan suht kuiva, no jos se sit kun menee pesulle illalla....

-Timo

P.S.: Tuli sekava, myönnentään... :shock:
T_Ruiny
 
Viestit: 19
Liittynyt: Ma Syys 28, 2009 8:44 pm

Re: Tyhmiä kysymyksiä Nenään liittyen...

ViestiKirjoittaja noutti » Ma Huhti 18, 2011 6:04 pm

Ei vitsi nenänuuskaa on kyllä kokeiltava joskus! Toinen olisi purutupakki :)
http://tupakkatarha.blogspot.com Tupakinkasvatusbloginipistecom.
Käyttäjän avatar
noutti
 
Viestit: 255
Liittynyt: Su Maalis 23, 2008 7:41 pm

Re: Tyhmiä kysymyksiä Nenään liittyen...

ViestiKirjoittaja T_Ruiny » Ti Huhti 26, 2011 6:43 pm

Heipä Heippa!
Viikko tässä menty näiden jauhe/tomu/rae tupangeiden kanssa, ja mielipiteitäkin on tullut.
Käyttö itsessään ei oo kauheen paha, sillä hyvän nuuskan on oppinut tuntemaan siitä ettei se käy kiinni tuohon aivastus elimeen kauheasti, ja tuoksu ja maku on miellyttävä.

Noista tilaamistani tomuista olisi sellaisia kokemuksia, kuin:

Gawithin Special Medicated on aika mieto ja nopesti makunsa menettävä tomu, joka ei onneksi tuo mitään koomaa päälle, mutta avaa toki nenän kivasti.


Samuel Gawithin London Brown kutittaa hiukan nenää, mutta tuo sinne miellyttävän pehmeän tupakan maun. TOi mun purkki on turhan kuivaa, joten se on päässyt kuivumaan kikkareiksi.

Red Bull, tätä lisää, loistavaa Kamaa, ja tarpeeksi makunsa pitävää, ja todella raikasta! Ja purkki mukavasti mukana pysyvä. JA levittää ympäristöön hyvää tuoksua!

EI kai siinä taas muuta!

-Timo
T_Ruiny
 
Viestit: 19
Liittynyt: Ma Syys 28, 2009 8:44 pm

Re: Tyhmiä kysymyksiä Nenään liittyen...

ViestiKirjoittaja Reverend Godless » Pe Syys 13, 2013 1:49 am

Otsikon mukaisesti...

Minkälaisella taajuudella nokittelette yleensä? Tämähän riippuu hirveästi siitä, miten vahvaa laatua on käytössä ja missä tilanteessa haistellaan, mutta noin yleisesti ottaen.

Sain tänään elämäni ensimmäiset bulletit käyttöön, ja siitähän avautui aivan uusi maailma. Tuota Irish High Toast 22:lla täytettyä patruunaa kohti tuntuu käsi hakeutuvan noin viiden minuutin välein. Nenä sanoo että riittää jo, mutta sielu vaatii lisää. Mahtavaa kampetta on tämä irkkupaahtoleipä. Jos Wanhan Porwoon Cirnu=Woita saisi pulverimuodossa, tuo olisi varmaan aika lähellä. Nikotiiniakin tuntuu olevan, kuten olla pitääkin.
Olisin kirjoittanut enemmänkin, mutta mustepulloni katosi yhtäkkiä jonnekin.
Käyttäjän avatar
Reverend Godless
 
Viestit: 704
Liittynyt: Ke Kesä 03, 2009 5:02 pm

Re: Tyhmiä kysymyksiä Nenään liittyen...

ViestiKirjoittaja EES » Pe Syys 13, 2013 5:24 am

Alkuinnostuksen jälkeen melko vähän. :mrgreen:
Käyttäjän avatar
EES
 
Viestit: 344
Liittynyt: Ti Elo 07, 2012 7:36 am
Paikkakunta: Joensuu

Re: Tyhmiä kysymyksiä Nenään liittyen...

ViestiKirjoittaja woolybully » To Marras 27, 2014 9:42 pm

Onko kukaan testannut FUBAR nokkaa? Taitaa olla made in U.S.A ellen väärin muista. Kyseiseltä valmistajalta löytyy pari mielenkiintoista tuotetta.
Käyttäjän avatar
woolybully
 
Viestit: 276
Liittynyt: Su Loka 05, 2014 9:48 pm
Paikkakunta: Espoo

Re: Tyhmiä kysymyksiä Nenään liittyen...

ViestiKirjoittaja juge » Pe Marras 28, 2014 4:21 pm

Fubar Grunt ja Fubar Toasted testattu. Toi Grunt on nikotiiniltaan melko vahvaa ja tuoksu on miehekäs. Tulee mieleen lapsuuden sammakonpyydystyspäivät mutaisella lammella, eli aika omintakeinen tuoksu, ei kuitenkaan paha. Tuo Toasted on aika peruskamaa: vaalea, hienojakoinen kuiva, mutta ihan hyvää kamaa.
juge
 
Viestit: 152
Liittynyt: Pe Kesä 26, 2009 4:42 am
Paikkakunta: Muurame

Re: Tyhmiä kysymyksiä Nenään liittyen...

ViestiKirjoittaja woolybully » Pe Marras 28, 2014 8:52 pm

Grunt kiinnostaisi etunenässä.

Olen My Smoking Shopia käyttänyt, eikä niillä ole FUBARia myynnissä. Mistä kannattaisi hommata?
Käyttäjän avatar
woolybully
 
Viestit: 276
Liittynyt: Su Loka 05, 2014 9:48 pm
Paikkakunta: Espoo

Re: Tyhmiä kysymyksiä Nenään liittyen...

ViestiKirjoittaja juge » Su Marras 30, 2014 12:43 pm

Ite hommasin Gruntin Snuffstoresta.
juge
 
Viestit: 152
Liittynyt: Pe Kesä 26, 2009 4:42 am
Paikkakunta: Muurame


Palaa alueelle Nenänuuska

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa