Bolivar tubos #2

Oliko hyvää? Suosittele täällä. Ei vai? Purnaa tähän.

Valvoja: Lasse

Bolivar tubos #2

ViestiKirjoittaja Sami » La Huhti 08, 2006 12:35 pm

Perjantaina duunin jälkeen piti lähteä taas Pikkulintuun oluelle ja sikarille. Kaipailin jotain pientä ja monta. Tämä tarttui käteen sen kummemmin miettimättä.

Avasin tuubin ensikertaa Pikkulinnussa ja hämmästyin. Karuimman näköisin wrapperi mitä olen koskkaan nähnyt. Muistelin huhua jonka luin ASCssä: tuubeihin laitetaan huonoimmat wrapperit ja tämä ainakin tuki tuota huhua. Wrapperi oli täynnä pieniä lehtisuonia ja muutama isompi joukossa. Tuntui kuin kädessä olisi ollut hiekkapaperia, niin karkeä tämä oli. Todella erikoinen. Harmitti ettei ollut kamera mukana, olisi saanut muiston..

Leikkaus onnistui tavallista paremmin. Veto oli juuri sellainen kuin haluan. Kylmäaromi: Täyttä Bolivaria! NAM!

Tässä vaiheessa nautittujen olueiden, viskien ja sikarien määrä vaikeutti makunystyröiden työtä, mutta loistava sikarit tämä on. :oops:
Tubos#2 on saman kokoinen kuin Bolin petit corona. Mauiltaan Tubos#2 on PCtä rustiikimpi ja maanläheisempi. Kuitenkin täyttä Bolivaria, suosittelen lämpimästi.

Tämä yksilö paloi tasaisesti ja hyvin alusta loppuun. Jos humidorissani olisi loputtomasti tilaa ja tili täys :shock: niin ostaisin näitä PCn rinnalle.

Kiitos MM!

Sami
Sami
 
Viestit: 517
Liittynyt: Ma Syys 05, 2005 2:41 pm
Paikkakunta: Vantaa

ViestiKirjoittaja MM » Su Huhti 09, 2006 12:12 am

Eipä kestä, hyvä että sikari maistui paremmalta kuin näytti!
- MM
Käyttäjän avatar
MM
 
Viestit: 402
Liittynyt: Ti Elo 30, 2005 9:40 pm
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja MM » Ma Tammi 21, 2008 11:31 pm

Poimin taas vanhan viestiketjun, kun pitää raportoida samasta sikarista. Kyseessä siis on Bolívar Tubos No 2, valmistuskoodi ASU-VC-1 = 6/98, Villa Clara.

Polttelin siis yhden tällaisen sunnuntaina, missaamiani radio-ohjelmia YLE:n Areenasta kuunnellen. Tämä sikari ei kenties ollut ihan yhtä rujon näköinen kuin tuo Samin aikanaan saama, mutta kauneuskilpailua ei sekään olisi voittanut.

Sikari osoittautui ihan pikkuisen tiukkavetoiseksi. Mielestäni se ei kuitenkaan estänyt sen aromin esiintuloa, eikä muutenkaan haitannut. Ainakaan vielä tämä sikari ei ole lähtenyt alamäkeen, vaikka kohta ikää on jo 10 vuotta. Tuubeissa ne luultavasti kehittyvät hitaammin.

Humidorissani on myös Petit Coronoita, ja ne todellakin ovat karvan verran kevyempiä ja hienovaraisempia kuin Tubokset. Onko kyseessä "eri sikari" blendin puolesta, en osaa varmasti sanoa: olen kuullut väitteitä molempiin suuntiin. Ainakaan omien laatikoitteni välinen ero ei ole sen suurempi kuin ylimalkaan eri laatikoiden "samaakin" sikaria.
- MM
Käyttäjän avatar
MM
 
Viestit: 402
Liittynyt: Ti Elo 30, 2005 9:40 pm
Paikkakunta: Helsinki


Palaa alueelle Sikariarvostelut ja vastaavat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa