El Rey Del Mundo Choix Supreme

Oliko hyvää? Suosittele täällä. Ei vai? Purnaa tähän.

Valvoja: Lasse

El Rey Del Mundo Choix Supreme

ViestiKirjoittaja zipa » La Heinä 26, 2008 1:41 pm

ERDM Choix Supreme (5" x 48 RG, robusto)

Tuoksu: seetrinen

Maku (1/3): Pehmeä ja kermainen. Alun kukkaisuus/hedelmäisyys muuttuu kolmanneksen loppua kohti maanläheisemmäksi ja seetriä sekä hienoa pippurisuutta alkaa ilmenemään. Savu on kermaisen pehmeää ja sitä on *paljon*. Naapurin saunanlämmitys ei ole mitään verrattuna tästä pöllistä irtoaviin haikuihin... :)

2/3: Toinen kolmannes tuo mukanaan nahan ja hyvä kuubalaisen tupakan aromit. Mielessä käy "kevyempi ja paahtamattomampi" malli Ramon Allones Specially Selectedistä... Savun määrä ja pehmeys jaksaa edelleen hymyilyttää. Kunnon haikujen jälkeen menee pari sekuntia läppärin näyttöä etsiessä... :)

3/3: Viimeinen kolmannes lähettää aficionadon matkalle syvälle kuuban maaperään, olematta kuitenkaan liian "tumma" tai "raskas". Mainio maanläheinen aromi tuo mukavan vastapainon ensi senttien kepeydelle ja sitoo polttohetken hienoksi kokonaisuudeksi. Tätä polttaessa olisi pinsetit tarpeen... :)

Kyytipoika: Vettä

Yleistä: Loistava sikari kauniin kesäpäivän viettoon. Ei liian vahva vaatiakseen tukevan aterian alleen, mutta kuitenkin tarpeeksi "ryhdikäs" minun makuuni. Sikari palaa loistavasti, vain alun pieni käärelehden repeämä vaati korjausta. Suora palolinja, ei sammumisen pelkoa. Veto on mainio, joskin ehkä aavistuksen verran löysän puoleinen. Pienoisesta käärinnän löysyydestä kielii myös parin-kolmen sentin välein irtoileva vaaleahkon harmaa tuhka. Tästä huolimatta (vai juuri siksi?) sikari palaa erittäin viileästi, eikä pienintäkään kitkeröitymistä ole havaittavissa.

Mainio kuubalainen robusto. Suosittelen ostamaan, jos nyt ei välttämättä laatikkokaupalla, niin ainakin muutaman kappaleen kokeiltavaksi.
Käyttäjän avatar
zipa
 
Viestit: 385
Liittynyt: La Touko 24, 2008 8:34 pm

Re: El Rey Del Mundo Choix Supreme

ViestiKirjoittaja tartsan » La Tammi 02, 2010 5:09 pm

Yllä olevaa arvostelua voin omalta osaltani kompata. Maku oikein miellyttävän miedohko olematta kuitenkaan tylsä tai pliisu. Polttelin kävelyllä ollessani ja ehkä siitä syystä pääsi sikari sammumaan pari kertaa ja toisen sammumisen jälkeen, hieman puolenvälin jälkeen, oli tottumattomassa nupissa sen verran nikotiinia, että jäi loppu sikari polttamatta. Kokonaisuutena kuitenkin oikein miellyttävä kokekemus ja saa varmasti vielä humissa olevan toinen pöllikin seuraa, kunhan kerkiää ostoksille.
Käyttäjän avatar
tartsan
 
Viestit: 44
Liittynyt: Ti Loka 27, 2009 8:46 pm

Re: El Rey Del Mundo Choix Supreme

ViestiKirjoittaja avomeri » Pe Maalis 30, 2012 10:36 pm

Nostetaanpa ketjua ylös. Olisi mukava kuulla muiden mielipiteitä kyseisestä pöllistä.
Itsellä paloi vajaa laatikollinen viime kesänä, ja taas olisi tarkoitus boksillinen tilata tulevaa kesää varten.
Tämä on mielestäni oikein maukas kesäpölli, jonka kehtaa polttaa jo aamulla. Omalle kohdalle tästä muodostui sellainen leppoinen sikari, että aamukahvin jälkeen jos meni pienelle kävelylle niin melko useasti tuli valittua juuri Choix Supreme matkaan.
Kuva
Käyttäjän avatar
avomeri
 
Viestit: 164
Liittynyt: Ke Loka 13, 2010 7:24 am
Paikkakunta: 65°01’ N, 25°28’ E

Re: El Rey Del Mundo Choix Supreme

ViestiKirjoittaja Tomassino » Pe Maalis 30, 2012 10:47 pm

Minä suhtaudun tähän sikariin jokseenkin intohimoisesti. Monivivahteisin tuntemani sikari.
Kuva
*Vitolakritiikin lyyrinen Rocco*
Käyttäjän avatar
Tomassino
 
Viestit: 1189
Liittynyt: Ti Tammi 19, 2010 11:11 pm

Re: El Rey Del Mundo Choix Supreme

ViestiKirjoittaja Puhpuh » Ti Huhti 03, 2012 8:44 am

Polttelin ensimmäiseni tuossa sunnuntaina ja singahti kyllä omalla suosikkilistalla kärkeen. Juurikin tuo monivivahteisuus teki vaikutuksen. Ei tainnut kaksia samanlaisia savuja tulla. Pientä miinusta huonosta tuhkasta ja puolenvälin jälkeen ilmenneistä palo-ongelmista, jonka myötä makukin alkoi kärsiä. Lempeästä olemuksesta huolimatta nikotiinia yllättävän runsaasti, noiden palo-ongelmien tullessa alkoi olla meikäläiselle riittävä annostus.
Käyttäjän avatar
Puhpuh
 
Viestit: 119
Liittynyt: Pe Touko 15, 2009 7:17 am
Paikkakunta: Siilinjärvi

Re: El Rey Del Mundo Choix Supreme

ViestiKirjoittaja Sieppo » Ti Huhti 03, 2012 10:49 pm

Tuo merkki on kaikenkaikkiaan varsin luotettava. Ilmeisesti eivät osaa tehdä huonoa sikaria.
Sieppo
 
Viestit: 83
Liittynyt: Ma Maalis 29, 2010 7:29 pm


Palaa alueelle Sikariarvostelut ja vastaavat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa