CAO:n pötkylöitä

Oliko hyvää? Suosittele täällä. Ei vai? Purnaa tähän.

Valvoja: Lasse

Re: CAO:n pötkylöitä

ViestiKirjoittaja ettan » La Elo 14, 2010 11:18 am

Paha kun menin lukemaan tämän ketjun... huomenna flekkaa Ciao Italia. En ole CAOja ennen polttanut, ja valkkasin tämän tölikasta ihan fiiliksellä, kun kiinnosti toi Italiahomma. Kirjoitan oman arvioni sitten tuoreeltaan. Kuten moni muukin polttaja, odotan tietenkin jotain päin vastaista yllätystä kuin mitä muiden kokemukset antaa ymmärtää. o_0
kauas on pitkä matka ja painava on raskas kantaa
ettan
 
Viestit: 3
Liittynyt: Ti Elo 10, 2010 10:31 pm

Ciao Italia -arvio

ViestiKirjoittaja ettan » Su Elo 15, 2010 5:56 pm

Menee jo toinen perättäinen arvio ihan ristiin edellisten kanssa. Männä viikolla kävi niin, että jouduin tyrmäämään Nubin cameroonin, ja nyt sitten päädyn ylistämään tätä.

Siisti pötkö, pari isompaa suonta kyljessä... eikun palamaan. Ensimmäinen kolmannes ensimmäisitä blosseista lähtien jo silkkaa parhautta. Vivahtelevan suklaan ja kahvin alla selvästi erottuva pähkinä, joka omalla lohkollaan eteni kohti toista kolmannesta hivenen nougatmaiseksi.

Toinen kolmannes todella hämmentävä. Mukana käväisi hetken verran selkeä Kuuba, jonka jälkeen pähkinä rupesi muuntautumaan vaikka miksi. mukaan tuli etäisesti jotenkin marjainen aromi nenän jälkimauksi, sekä erikoinen ruokaisa maku jota on vaikea kuvailla... jotain grillattua mureaa lihaa. Maku jota en aiemmin ole tavannut missään!Kohti toisen kolmanneksen loppua pähkinään sekoittui myös hentoa vanilijaa, sitten aromit alkoivat tulla niin liki toisiaan että oli vaikea löytää mitään erikseen.

Viimeinen kolmannes tuhti sekameteli tätä kaikkea, mutta äärimmäisen hienostunut ja onnistunut. Aivan lopussa pisti pintaan voimakas kahvi kyljessään maukas suklaa.

En keksi Caon Ciao Italiasta mitään muuta valittamista kuin sen että se loppui, ja että palo oli hyvin epätasaista. Puolteli sinne tänne, osin kiitos isojen lehtisuonten. Tiivis kellertävän vaaleanharmaa tuhka, melko paksu (hieman rumakin) musta reunus. Eipä haitannut.

Suun mauista se, että ne jäivät keskelle melkein loppuun asti, leveten sitten myös sivuille. Kermakahvia. Maistui vieläpä pitkään polttelun jälkeenkin, mikä sai nautinnon äärimmilleen

Suosittelen lämpimästi! Parhaita sikareita mitä olen polttanut. Omalla mittapuullani/hintatasollani 5/5.

ystävällisin terveisin, ettan
kauas on pitkä matka ja painava on raskas kantaa
ettan
 
Viestit: 3
Liittynyt: Ti Elo 10, 2010 10:31 pm

Re: CAO:n pötkylöitä

ViestiKirjoittaja Omskakas » To Heinä 21, 2011 9:41 pm

CAO la Traviata Divino (robusto)

Vuoden iättämisen jälkeen ei ole juuri mitään tapahtunut. Paljon pippuria, perusmaku makea, tumma leipä. Maku ei kehity sikarissa minnekään. Nikotiinia sen verran, että pikkuisen kihahtaa nuppiin.

:piippu: :piippu: :piippu: / 5
Käyttäjän avatar
Omskakas
 
Viestit: 839
Liittynyt: To Heinä 03, 2008 2:50 pm

Re: CAO:n pötkylöitä

ViestiKirjoittaja jpvirtanen » Pe Syys 30, 2011 6:50 pm

Myöskin vuoden ikääntynyt La Traviata Divino ja täysin samat huomiot, pippuria ja paljon pippuria sekä samaista tummaa leipää. Lisäyksenä myös tuhkaisuutta, ei juuri muutoksia loppua kohden käydessä. Ei ehkä aivan yhtä makeaa kuin vuosi sitten, hieman kuivakkaampi.
Ei paha, muttei huippukaan. Samaiset kuin ylläkin: :sigge: :sigge: :sigge: / 5
Kuva
Käyttäjän avatar
jpvirtanen
 
Viestit: 259
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2010 9:10 pm
Paikkakunta: Halikko/Somero

Re: CAO:n pötkylöitä

ViestiKirjoittaja avomeri » La Loka 29, 2011 10:38 pm

Tuoreesta rasiasta 3 kpl La Traviatan Divinoa tullut polteltua viimeaikoina. Kaikissa todella tykki alku (ekat 5min). Ja oikeastaan puoleen väliin saakka vähän turhan jyrkkää ja röökimäistä kickiä. Viimeinen kolmannes ollut ihan jees. Mutta kyllä nyt on vähän sellainen fiilis että tulipa hommattua laatikollinen vähän liian teollisesti tuotettuja pöllejä. Katsotaan ens keväällä uusiks ja toivottavasti vähän pyöristyy ja paranee. Alle 85/100.
Kuva
Käyttäjän avatar
avomeri
 
Viestit: 164
Liittynyt: Ke Loka 13, 2010 7:24 am
Paikkakunta: 65°01’ N, 25°28’ E

Edellinen

Palaa alueelle Sikariarvostelut ja vastaavat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa