Ramon Allones Specially Selected

Oliko hyvää? Suosittele täällä. Ei vai? Purnaa tähän.

Valvoja: Lasse

Ramon Allones Specially Selected

ViestiKirjoittaja janski » Ma Syys 18, 2006 10:55 pm

Kirjoitetaan nyt tänne, vaikka ei varsinaisesta suosikista voikaan puhua, ainakaan vielä.

RASS on minulle uusi tuttavuus, olen polttanut niitä vain kaksi. Näistä tunnutaan pitävän, joten päätin minäkin ostaa muutaman singlen kokeeksi. Harrastajien mukaan nämä olisivat parhaimmillaan vasta vanhoina. Ehkä siinä onkin syy, miksi ensimmäinen polttamani RASS oli melko mitäänsanomaton. Poltin ensimmäiseni keväällä, mieleen on jäänyt kuva suht miedosta, mutta aromikkaasta sikarista, joka ei missään vaiheessa oikein herännyt, ja kokemus jäi ohueksi.

Äsken polttamani yksilö olikin selvästi ensimmäistä parempi. Muutaman kuukauden säilytys lienee tehnyt hyvää. Kylmäaromista olin aistivinani makeutta ja tupakkaa. Sikarin sytytettyäni en oikein tiennyt miten suhtautua, hyviä miedohkoja kermaisen täyteläisiä sauhuja. Kyytipoikana juomani Pepsi saattaa sekin toki vaikuttaa osaltaan. Toisen kolmanneksen paikkeilla maut vahvistuivat selvästi, päällimmäiseksi nousi tupakan maku. Sama jatkui sikarin loppuun saakka, päällimmäisenä tupakka loppua kohti koko ajan vahvistuen. Tuhka oli vaaleanharmaa ja hyvin kiinteä, taisin karistaa kaksi kertaa. Miedoksi sikaria ei oikein voi sanoa, ehkä täyteläinen olisi parempi sana. Hyvä ja laadukas robusto kaikenkaikkiaan. Pidin, mutten oikein vieläkään saanut tästä kiinni. Mitään suuria elämyksiä se ei tarjonnut.

Loput neljä saavat suosiolla lepäillä humidorissa pitkään, ennenkuin palaan näihin uudestaan. Odotan mielenkiinnolla kuinka ne kehittyvät, potentiaalia varmasti on. Vaikeintahan tässä on vain malttaa odottaa mahdollisimman pitkään :wink:
--
Janski
janski
 
Viestit: 215
Liittynyt: La Kesä 24, 2006 2:01 pm

ViestiKirjoittaja MM » Su Loka 01, 2006 11:38 pm

Omatkin RASSini ovat sen verran nuoria (8/2004) että on vielä ennenaikaista arvioida miten niiden kanssa vielä käy. Juuri äsken polttamani oli sinänsä miellyttävä sikarikokemus, mutta kuitenkin alemmalla tasolla kuin sitä edellinen: nämä lienevät siirtyneet leikkisästä lapsuudesta epävarmaan ja ristiriitaiseen teini-ikään.
- MM
Käyttäjän avatar
MM
 
Viestit: 402
Liittynyt: Ti Elo 30, 2005 9:40 pm
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Poro- » Ti Helmi 27, 2007 2:47 pm

Tänään saapuneesta Ramon Allones Specially Selected laatikosta oli pakko saada koekappale heti. Yleensä maltan kyllä odottaa joitakin viikkoja, mutta nyt odotus kävi sietämättömäksi. Sikaria oli maistettava heti!

Oma laatikkoni on MAY06 erää, joten todella tuoreesta tavarasta on kyse.
Silti sikari oli laadukkaan oloinen, ja tuntuinen. Hyvin paljon samaa fiilistä kuin kehumassani Small Club coronassa, ja uskonkin, että RASS muodostuu ajan kanssa paremmaksi.

Suosittelen siis hankkimaan humiin näitä 06 vuoden kappaleita. Kirjoittelen lisää kunhan saan testailtua paremmissa olosuhteissa.[/url]
Käyttäjän avatar
Poro-
 
Viestit: 1053
Liittynyt: Su Syys 17, 2006 3:11 pm
Paikkakunta: Jyskylä

ViestiKirjoittaja MM » Ti Helmi 27, 2007 9:00 pm

Omat RASSini ovat edelleen olleet syvälevossa. Poltin kuitenkin pari viikkoa sitten yhden kokeeksi. Selkeästi parantunut: rauhallinen, hyväarominen, myös voimaa. Mutta siltikin huomasin ajattelevani että sikarissa vieläkin on piilossa jotakin joka kovasti koettaa päästä esiin siinä ihan onnistumatta.

Seuraava koe vasta kun puut ovat lehdessä ja järvissä uskaltaa uida.
- MM
Käyttäjän avatar
MM
 
Viestit: 402
Liittynyt: Ti Elo 30, 2005 9:40 pm
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Poro- » To Maalis 01, 2007 8:04 pm

Hehkutin jo tuonne "tänään polttelin" ketjuun, mutta pakko hehkuttaa vähän lisää.

Kyllä reilun vuoden ikä poistaa jo pahimmat karheudet mausta. Loistava sikari hintaluokassaan! Ja muutenkin.
Käyttäjän avatar
Poro-
 
Viestit: 1053
Liittynyt: Su Syys 17, 2006 3:11 pm
Paikkakunta: Jyskylä

Re: Ramon Allones Specially Selected

ViestiKirjoittaja Omskakas » Pe Kesä 26, 2009 10:48 am

Eka RASS käryytelty eilen. Ostettu irtokappaleena, mutta humissa lepäillyt jo reilu puoli vuotta. Makua on vaikea luonnehtia. Ehkä siinä oli paahteisuutta, pähkinäisyyttä ja tupakkaa. Sellainen tukeva, miellyttävä perusmaku. Alussa sikarissa oli kitkeryyttä, joka ehkä johtui nuoresta iästä. Oli muuten ensimmäinen sikari, josta mulle tuli lievät nikotiiniöverit. Polton aikana en huomannut mitään, mutta vähän sen jälkeen olo meni hyvin veteläksi ja asteen huonovointiseksi.
Käyttäjän avatar
Omskakas
 
Viestit: 839
Liittynyt: To Heinä 03, 2008 2:50 pm

Re: Ramon Allones Specially Selected

ViestiKirjoittaja JukkaN » Su Marras 08, 2009 8:40 pm

Just lopettelin ensimmäisen RASS:ini ja täytyy kyllä sanoa, että todella mainio tapaus. Alkoi miellyttävän pehmeästi pikku hiljaa voimistuen ja kehittyen. Lopussa jo melkoinen voimanpesä, mutta ei kuitenkaan millään tavalla liioiteltu. Nyt on mukava nikotiinipöllyinen olo ja naatiskelen Pepsi Maxia limen kera. Mahtavan rentoutunut olo ja tähän on hyvä alkaa lopettelemaan viikkoa.
Käyttäjän avatar
JukkaN
 
Viestit: 306
Liittynyt: Ti Helmi 24, 2009 9:40 pm
Paikkakunta: Vantaa

Re: Ramon Allones Specially Selected

ViestiKirjoittaja MarcusVonSaxberg » Ti Heinä 13, 2010 1:53 am

Poltin tuossa viikonloppuna ensimmäisen Ramonin joka oli ostettu 3kk sitten (singlenä) eli ei mitään tietoa iätyksestä. Sikari oli yllättävän pehmeän tuntuinen (rakenteeltaan) ja muutenkin silmää miellyttävän näköinen. No sytytin sikarin palamaan ja se oli rakkautta ensi imaisulla. Sikari oli vahvasti pippuruisen makuinen ja välillä tuli pehmeitä laskuja kanssa. Kuubalaiseksi palo oli hieman soikkeli ja sammuili tuon tuosta. Mutta tämä kyllä sytytti täysin minut. Näitä tulen varmasti ostamaan humiin lisään näitä aivan sata varmasti.
Kuva
No, we cannot tell you what this is like. You are the boss of your own senses! Taste, evaluate, determine and enjoy!!
Käyttäjän avatar
MarcusVonSaxberg
 
Viestit: 451
Liittynyt: Ke Elo 26, 2009 2:40 pm
Paikkakunta: Pori

Re: Ramon Allones Specially Selected

ViestiKirjoittaja bic2001 » La Huhti 16, 2011 9:28 am

Aivan loistava RASS kokemus eilen illalla. Täydellinen veto ja runsaat savut. Tuo runsas nikotiini pääsi myös hieman yllättämään ihan lopussa, mutta poltinkin valitettavasti hieman turhan nopeasti jäätävästa illasta johtuen. Lämikkeenä oli Hennesyn VSOP ja kaikkiaan oikein hyvä yhdistelmä ja vielä kun illat vähän lämpenee pitää palata tämän pariin uudelleen samalla kokoonpanolla.
Kyllä tuollainen onnistunut Kuubalaishetki vaan on sittenkin se paras hetki mulle sikarin kanssa. Voi olla, että siinä on pitkälti psykolookista riemua, mutta turha kai sitä miettiä miksi toimii. Se on muuten jännä juttu, että lumelääkkeetkin toimii usein yhtä hyvin kuin varsinaiset lääkkeet (totally out of topic).

Näyttää siltä, että aivan eeppinen vuosi uusien sikarien kanssa jatkuu, eikä yhtään huonoa yllätystä ole vielä tullut.
Odotin kyllä hieman, että tämä paljon kehuttu RASS tuottaa pettymyksen, eikä pala kuin 10 minuuttia kerrallaan ja senkin vinoon.

Hintakin on varsin kohtuullinen, joten näitä pitänee tilata laatikko jossain vaiheessa. Nyt enää vain 3kpl jäljellä. En oikein tiedä osaanko sikarilta enempää vaatia? Tämä yksilö ainakin täytti kaikki sikarille asettamani vaatimukset. Kai se pitää cohiban Behikejä tilata kokeeksi muutama.

:sigge: :sigge: :sigge: :sigge: 1/2
Käyttäjän avatar
bic2001
 
Viestit: 97
Liittynyt: Ti Helmi 09, 2010 3:32 pm


Palaa alueelle Sikariarvostelut ja vastaavat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa