Dunhill Flake

Oliko hyvää? Suosittele täällä. Ei vai? Purnaa tähän.

Valvoja: Lasse

Dunhill Flake

ViestiKirjoittaja Männis-Kosonen » Su Elo 19, 2012 2:01 pm

Entinen Dunhill Light Flake. Määre "kevyt" pitää suhteuttaa Dunhillin tupakoiden raskaaseen skaalaan ja kyseessä onkin tyydyttävän keskivahva prässitupakka. Pelkistetyn tyylikkäässä sinivalkoisessa purkissa kapeat laatat makaavat kuin sardiinit rivissä vaaleanruskeankirjavina ja tasakokoisina. Savu on kuiva ja vichymäisen mineraalinen, lähinnä virginiaa muistuttava. Virginiafleikkien kategoriaan DF yleensä luokitellaankin.

Olen poltellut Dunhill Flakea vain satunnaisesti kun kavereilta olen saanut nussittua. Taitaa kuitenkin 12,50 euron ostokynnys ylittyä kun tätä seuraavan kerran tulee vastaan. Dunhill Flakeen sopii kulunut klishee "aateluus velvoittaa".
Käyttäjän avatar
Männis-Kosonen
 
Viestit: 950
Liittynyt: Su Tammi 20, 2008 1:17 am

Re: Dunhill Flake

ViestiKirjoittaja jalkamyyrä » Pe Tammi 17, 2014 10:25 pm

sanoisinko että hyvä virginia tupakka.
jotenkin tästä tuli mieleen orlik golden sliced.. mutta ei huonolla tavalla. :bisse:
Käyttäjän avatar
jalkamyyrä
 
Viestit: 321
Liittynyt: Ke Touko 08, 2013 2:48 pm

Re: Dunhill Flake

ViestiKirjoittaja Lepakko » La Tammi 18, 2014 9:01 pm

Light Flake maistuu minullekin. Muutama purkki vuosien varrella on polteltu, muutama odottaa vuoroaan. Vahvuudeltaan ja leikkaukseltaan tätä voi verrata OGS:iin (50g purkin leikkaus). OGS on oma ikisuosikkini ja vertaan näitä siten, että jos OGS on matta petsattu puupinta, DLF on kiiltäväksi lakattu kova jalopuupinta.
Aromiskaalaltaan OGS on mielestäni hiukan rehevämpi

Tuo aateluus velvoittaa oli hyvin sanottu. Mitään erityisen mieleenpainuvaa Light Flakessa ei ole, vaan se on esimerkillisen tasapainoinen sekoitus, jota sopii poltella kiireettömästi, ympäröivää maailmaa hiukan muita ylempää viileän uteliaasti tarkkaillen.
Käyttäjän avatar
Lepakko
 
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 1:22 pm
Paikkakunta: Varsinais-Suomi

Re: Dunhill Flake

ViestiKirjoittaja Pappa Åberg » To Helmi 26, 2015 11:51 am

Viskaanpa viisisenttiseni minäkin. Muutamia pesällisiä mennyt, joten havaintojeni paino arvioitava sen mukaan.

Omassa katsannossani OGS:iin on jonkin verran matkaa. Likempiä verrokkeja olisivat sitä vastoin Capstanin sininen ja G,H&Co.:n Bright C.R.
Katetussa tilassa kokemus on vähän kuin polttaisi C.R.:ää huoneessa, jossa kaikki muut polttavat Capstania. Tai päinvastoin, koska laskeuma-alueella istunut toveri antoi ymmärtää, että tuote on yllättävänkin sosiaalisen hajuinen.

Nikotiinia on petollisen vähän. Maku on keskiroteva ja antaa odottaa sillä osastolla enemmän. Ja tällainenhan voi olla toivottavakin kombinaatio.
Kiinnostavin fasetti oli periquemaisuus. Ehkäpä tämä on vaihteeksi sellainen tupakka, jossa periqueta on purkin sisäpuoleella mutta ei etiketissä?
Käyttäjän avatar
Pappa Åberg
 
Viestit: 362
Liittynyt: Pe Touko 11, 2007 9:30 am
Paikkakunta: Helsingfors

Re: Dunhill Flake

ViestiKirjoittaja Männis-Kosonen » La Joulu 08, 2018 12:00 pm

Tanskan kerhon tuoreesta lehdestä pisti silmään tieto luotettavasta lähteestä, että Dunhill Flakea on tukkurilla noin vuoden tarpeiksi - og så er det farvel, eli tupakan valmistus lopetettaisiin. Saapa nähdä onko tämä taas näitä piippumiesten rikkinäisen puhelimen huhuja, mutta ei toki haittaa jos käy trokaamassa pari askia varmuusvarastoon.
Käyttäjän avatar
Männis-Kosonen
 
Viestit: 950
Liittynyt: Su Tammi 20, 2008 1:17 am


Palaa alueelle Piipputupakka-arvostelut ja vastaavat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa